Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Για το γόητρο και την τρίτη θέση κόντρα στην ΑΕΛ
Για το γόητρο και την τρίτη θέση κόντρα στην ΑΕΛ

Για το γόητρο και την τρίτη θέση κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λάρισα στο ΕΑΚ αύριο το απόγευμα (19:00), με τους ερυθρόλευκους να βλέπουν αυτόν τον αγώνα, ως την τελευταία τους ευκαιρία για κάτι θετικό στα φετινά πλέι οφ ανόδου.

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα και την ψυχολογία στο ναδίρ, o Ολυμπιακός Βόλου καλείται να κάνει αυτό που έκανε πολύ καλά, από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν: Να διαβάσει το παιχνίδι της ΑΕΛ και να την κερδίσει, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Να υπενθυμίσουμε ότι τη φετινή χρονιά, ο Ολυμπιακός κρατά ένα αξιοσημείωτο σερί κόντρα στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, με μία ισοπαλία και τρεις νίκες, με τις δύο από αυτές να γίνονται στο γήπεδο του Αλκαζάρ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τα λάθη, που έγιναν τις προηγούμενες αγωνιστικές των πλέι οφ και σκέφτεται να πραγματοποιήσει στο αρχικό σχήμα με τους Ρόκα και Διαμαντόπουλο να παίρνουν φανέλα βασικού, καθώς Μπαλντοβαλίεφ και Τριαναφυλλάκος δεν ικανοποίησαν (ο δεύτερος θα είναι και απών από το αυριανό παιχνίδι, λόγω τιμωρίας). Επίσης, απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς, που ταλαιπωρείται από θλάση και θα λείψει για αρκετό ακόμα διάστημα, και οι Κεσίδης, Ντινόπουλος για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μαργαρίτης, Καρράς, Κολίτσι, Κυζιρίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Θέος, Μπουτζίκος, ιαλούσης, , Μπιτάνγκ, Μπεριάν, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μπαλντομπαλίεφ, Ζέρης, Ιντζίδης, Ρίζος.

 

Χωρίς απόντες και κόσμο η ΑΕΛ στο Βόλο

Χωρίς θα παραταχθούν οι “βυσσινί” στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ, δημιουργώντας έναν “ευχάριστο πονοκέφαλο” στον προπονητή της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής υπολογίζει κανονικά τους Μανώλη Αποστολίδη και Πασχάλη Μελισσά, που εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Από την άλλη, όμως, η ομάδα της γειτονικής μας πόλης θα στερηθεί την συάσταση των φιλάθλων της, ύστερα κι από την απαγόρευση μετακίνησης στο Βόλο και το ΕΑΚ από την ενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η :

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα (07-05-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ Π.Α.Ε. στο Στάδιο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ' αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (09-05-2015) ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 Π.Α.Ε. – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ Π.Α.Ε., για την 3η αγωνιστική των αγώνων PLAY OFF του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση