Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate
Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate

Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate

Γι την Τιφλίδ της Γεωργίας αναχωρεί την 24η Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate, όπου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Καυκάσου, CAUCASOS CUP, την 26-27η Σεπτεμβρίου.

Στην ελληνική συμμετέχουν οι πρωτ από την Ρόδο Σειτης Μάνος στα -80 κιλά, Μπογδάνης Φλόρις στα -80 κιλά και Φραγκούλης ικόλαος στα -70 κιλά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προετοιμασία των Αθλητών ανέλαβε όλο καλοκαίρι ο Sensei Mάνος Σείτης, ένας από τούς κορυφαίους ‘Ελληνες πρωτ του Knock -Down με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές, ο οποίος παράλληλα είχε προετοιμασθεί και για τις εξετάσεις προς του, στις οποίες προήχθει με επιτυχία στον Βαθμό του 3ου DAN, μαζί με τον συνεργάτη του Παπαβασιλείου ίκο.

Η μαχητικότητα, η εμπειρία και το αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο του Sensei Mάνο Σείτη, είναι αυτά που στην ηλικία των 38 ετών του δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχει σε ενα πολύ δυνατό , όπου συμμετέχουν, οι καλύτεροι αθλητές που πλασάρονται πάντα στα Μετάλλια στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Shinkyokushinkai.

Tης Ελληνικής Αποστολής θα ηγηθεί ο Αρχηγός -εκπρόσωπος του Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI και εκπρόσωπος στην Ελλάδα της WKO -JFKO -WFKO ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, μαζί με τον Αρχηγό -Branch Chief Βορείου Ελλάδος Μελικίαδη Οτάριο, ο οποίος θα αναλάβει το κωουτσάρισμα των πρωταθλητών, σε συνεργασία με την Ρος Σείτη Καμίλκα.

Η συμμετοχή της Ελλάδος στο κύπελλο, έγινε μετά από επίσημη προσωπική πρόσκληση προς τον Ελληνα Εκπρόσωπο τα έξοδα του οποίου (Αεροπορικά εισιτήρια -διαμονή και διατροφή), ανέλαβε εξ' ολοκλήρου η Ομοσπονδία full contact της Γεωργίας.

Ο ΄Ελληνας εκπρόσωπος οποίος θα διαιτητεύσει ως Διεθνής Διαιτητής ως main referee, διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Αρχηγό -εκπρόσωπο του Shinkkyokushinkai της Γεωργίας Αvdantil Shengelia και τον προπονητή Irakli Dolaberidze Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Αθλητισμού της Γεωργίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση