Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate
Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate

Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate

Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρεί την 24η Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ομάδα του Shin-kyokushinkai karate, όπου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Καυκάσου, CAUCASOS CUP, την 26-27η Σεπτεμβρίου.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν οι πρωταθλητές από την Ρόδο Σειτης Μάνος στα -80 κιλά, Μπογδάνης Φλόρις στα -80 κιλά και Φραγκούλης Νικόλαος στα -70 κιλά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προετοιμασία των Αθλητών ανέλαβε όλο καλοκαίρι ο Sensei Mάνος Σείτης, ένας από τούς κορυφαίους ‘Ελληνες πρωταθλητές του Knock -Down με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές, ο οποίος παράλληλα είχε προετοιμασθεί και για τις εξετάσεις προαγωγής του, στις οποίες προήχθει με στον Βαθμό του 3ου DAN, μαζί με τον συνεργάτη του Παπαβασιλείου Νίκο.

Η μαχητικότητα, η εμπειρία και το αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο του Sensei Mάνο Σείτη, είναι αυτά που στην ηλικία των 38 ετών του δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχει σε ενα πολύ δυνατό Κύπελλο, όπου συμμετέχουν, οι καλύτεροι αθλητές που πλασάρονται πάντα στα Μετάλλια στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Shinkyokushinkai.

Tης Ελληνικής Αποστολής θα ηγηθεί ο Αρχηγός -εκπρόσωπος του Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI και εκπρόσωπος στην Ελλάδα της WKO -JFKO -WFKO ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, μαζί με τον Αρχηγό -Branch Chief Βορείου Ελλάδος Μελικίαδη Οτάριο, ο οποίος θα αναλάβει το κωουτσάρισμα των πρωταθλητών, σε συνεργασία με την Ρος Σείτη Καμίλκα.

Η συμμετοχή της Ελλάδος στο κύπελλο, έγινε μετά από επίσημη προσωπική πρόσκληση προς τον Ελληνα Εκπρόσωπο τα έξοδα του οποίου (Αεροπορικά εισιτήρια -διαμονή και διατροφή), ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η Ομοσπονδία full contact της Γεωργίας.

Ο ΄Ελληνας εκπρόσωπος οποίος θα διαιτητεύσει ως Διεθνής Διαιτητής ως main referee, διατηρεί άριστες φιλικές με τον Αρχηγό -εκπρόσωπο του Shinkkyokushinkai της Γεωργίας Αvdantil Shengelia και τον προπονητή Irakli Dolaberidze Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Αθλητισμού της Γεωργίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση