Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του που ελήφθη στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 , καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.00 που θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1)Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2) Διοικητικός περιόδου Ιούλιος-Δεκέμβριος 2021

3)Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2021-Έγκριση προϋπολογισμού 2022

4) Ενημέρωση ενεργειών για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό 32, 2ος όροφος, σε εμφανές σημείο έχουν τοιχοκολληθεί τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση.

Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομά του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής, εντός δύο ημερών,  αιτήματος διόρθωσης.

Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Για την παραίτηση Μεταφτσή 

Το ΔΣ του στην συνεδρίαση  της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σε αυτό δήλωση παραίτησης  του μέλους του Αλέξανδρου Μεταφτσή,  τον οποίο  ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.
Η αντικατάστασή του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ και  θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Καταστατικό του Συλλόγου.

Παράλληλα η διοίκηση του Σωματείου που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης, επιδιώκει πάντα την συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, την Δημοτική αρχή, την διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ  και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με μοναδικό στόχο  την προώθηση του
αθλητισμού και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Η ισότιμη αντιμετώπιση  από την Δημοτική Αρχή και τις της προς τον  Σύλλογο και των οκτώ τμημάτων που αυτός  διατηρεί ,  είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση