Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Game over
Game over

Game over

Ο για ακόμα ένα παιχνίδι στο Βόλο ήταν κακός, υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και φυσιολογικά έχασε από τον Απόλλωνα (0-1) – Αρνητικό σερί για τους ερυθρολεύκους, που σε τρία συνεχόμενα ματς στο ΕΑΚ έχει ισάριθμες ήττες.

Σε ένα κακό παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις και ανούσια κατοχή των γηπεδούχων, ο ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 0-1, από γκολ του Ανγκούλο στο 45+1′. Έτσι, οι Βολιώτες έμειναν πίσω στο της τρίτης θέσης και συνεχίζει να αφήνει κακές εντυπώσεις στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ανόδου της Football League.

Τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, το γκολ ο Απόλλων

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, δημιουργώντας ορισμένες καλές φάσεις στα καρέ του Ταϊρη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13′ με το σουτ του Μπιτάνγκ από πλεονεκτική θέση να καταλήγει στα χέρια του νεαρού πορτιέρο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι, με το σουτ του Διαμαντόπουλου, ύστερα από όμορφη σέντρα του Θέου από δεξιά. Στο 18′, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Θέος πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά. Αρκετά λεπτά αργότερα, με τις δύο ομάδες για περίπου είκοσι λεπτά να ρίχνουν ρυθμούς, οι Βολιώτες είχαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία. Στο 36′, ύστερα από φάουλ του ιαλούση, ο Τριανταφυλλάκος έπιασε απευθείας το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας του Ταϊρη. Ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν κάποια ομάδα χάνει πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, δέχεται το γκολ, εφαρμόστηκε στον σημερινό αγώνα, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Φαρινόλα πάσαρε στον Ανγκούλο που σε κενή εστία πραγματοποίησε το 0-1, στην πρώτη τελική της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη φάση, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασαν κοντά στο 0-2, με το τετ α τετ του Φαρινόλα να διώχνει σωτήρια ο Ρίζος.

Το κακό δεύτερο ημίχρονο, πλεονέκτημα για τον Βοσνιάδη

Ο Δημήτρης δεν είχε άλλη από το να ρισκάρει και να κυνηγήσει την ισοφάριση, περνώντας στο παιχνίδι τον Μπαλντοβαλίεφ, στη θέση του Σκοπελίτη στην αρχή του δευτέρου μέρους. Παρ' όλα αυτά, το καλό τακτικά στήσιμο της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη και το πρόβλημα του Ολυμπιακού στο δημιουργικό κομμάτι, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πώς μπορούμε να σημειώσουμε μόλις δύο καλές στιγμές στο δεύτερο 45λεπτο, μία για την κάθε ομάδα. Στο 67′, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία στην κόντρα, με τον Βάντερσον από αριστερά να σεντράρει και τον Τζιώρα από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 77′, σημειώθηκε η μοναδική αξιόλογη φάση των ερυθρολεύκων να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν η κεφαλιά του Διαμαντόπουλου υποχρέωσε τον Ταϊρη στην απόκρουση του αγώνα.

Τελικό σκορ 0-1 στο ΕΑΚ, με τον Ολυμπιακό την προσεχή αγωνιστική να έχει δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον δυνατό Ηρακλή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (28′ Μαργαρίτης λ.τρ.), Μακρυδημήτρης, , Τριανταφυλλάκος (71′ Καρράς λ.τρ.), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (59′ Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Ταΐρης, κόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ανγκούλο (46′ Καραδέμητρος λ.τρ.), Βασιλαντωνόπουλος, Ψιάνος, Φαρινόλα (80′ Άρσιτς) Λαγός (65′ ), Τζιώρας, Βάντερσον.

Σκόρερ: 45+1 Ανγκούλο
Κίτρινες: Σκοπελίτης, Θέος, , Καρράς, Μαργαρίτης-Λαγός, Φαρινόλα, Κύργιας, Ταΐρης
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση