Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φινάλε με ήττα για τον Γιουσέιν Μπολτ
Φινάλε με ήττα για τον Γιουσέιν Μπολτ

Φινάλε με ήττα για τον Γιουσέιν Μπολτ

Ο άνθρωπος στρπή δεν πρόλαβε κι αυτή ήταν η πρώτη φορά…

Στο τελευταίο κατοστάρι του σε μεγάλη διοργάνωση, ο δεν ήταν ο πιο γρήγορος του τελικού. Ο χρυσός Τζαμαϊκανός ηττήθηκε και περιορίστηκε στην 3η θέση και στο πρώτο χάλκινο στην καριέρα του. ικητής της κούρσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ήταν ο Τζάστιν κάτλιν, σε για πολύ λίγο την ανέλπιστη του και όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπολτ, γονάτισε και προσκύνησε τον Τζαμαϊκανό υπερπρωταθλητή!

«Ήταν μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή για εμένα, μια στιγμή που την σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια, τι θα έκανα αν κέρδιζα.. τελικά δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πίστευα ότι θα τρελαινόμουν… όμως η μοναδική στιγμή είναι ο σεβασμός προς τον , για όλα αυτά που σημαίνει για εμένα, για την καριέρα μου. ι αυτό γονάτισα για να τον τιμήσω» είπε ο Γκάτλιν.

«Του άξιζε η νίκη. Το έχω πει ξανά. Ο Τζάστιν Γκάτλιν είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Δεν ήμουν σε θέση να κερδίσω σήμερα, το ξεκίνημά μου ήταν κακό… το σώμα μου, μου λέει ήρθε η στιγμή, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Τα πόδια μου με πονάνε και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, είναι ώρα να φύγω» είπε ο Μπολτ.

"Αλιεύοντας" την είδηση