Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου
Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου

Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου

Στ Τρίκλα ταξίδεψαν οι «μικρές» ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού . Οι παίδες και οι των «ερυθρολεύκων» έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της πρότυπης ακαδημίας foudas.b.c  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της νέας και καλά οργανωμένης αυτής ακαδημίας.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και ν' αναπτύξουν φιλικές σχέσεις με παιδιά της ηλικίας τους από τα . Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, όπου ο Ολυμπιακός τους παρέθεσε γεύμα, ενώ αργά το απόγευμα επέστρεψαν απόλυτα ικανοποιημένα στον Βόλο.

Της «ερυθρόλευκης» αποστολής ηγήθηκαν οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου, άνσυ Σχοινά και η τεχνική σύμβουλος Ελένη Παπαθανασίου.

Ο Ολυμπιακός , ευχαριστεί τον Γιώργο Φούντα, την Μπακόση Γεωργία και τους υπευθύνους της Ακαδημίας Foudas. B.C  για την άψογη φιλοξενία. Ήδη, μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησε μια άψογη που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος, τόσο για την παιδική ομάδα μπάσκετ, όσο και γι' αυτή των κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι παίδες αυτή την εβδομάδα, εκτός των προπονήσεων, θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ οι θα υποδεχτούν το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ τον Πανελευσινιακό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση