Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου
Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου

Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου

Στα Τρίκαλα δεψαν οι «μικρές» ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού . Οι παίδες και οι των «ερυθρολεύκων» έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της πρότυπης ακαδημίας foudas.b.  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της νέας και καλά οργανωμένης αυτής ακαδημίας.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και ν' αναπτύξουν φιλικές σχέσεις με παιδιά της ηλικίας τους από τα Τρίκαλα. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, όπου ο Ολυμπιακός τους παρέθεσε γεύμα, ενώ αργά το απόγευμα επέστρεψαν απόλυτα ικανοποιημένα στον Βόλο.

Της «ερυθρόλευκης» αποστολής ηγήθηκαν οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου, Νάνσυ Σχοινά και η τεχνική σύμβουλος Ελένη Παπαθανασίου.

Ο Ολυμπιακός , ευχαριστεί τον Γιώργο Φούντα, την Μπακόση Γεωργία και τους υπευθύνους της Ακαδημίας Foudas. B.  για την άψογη φιλοξενία. Ήδη, μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησε μια άψογη συν που θα συνεχιστεί και στο .

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος, τόσο για την , όσο και γι' αυτή των κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι παίδες αυτή την εβδομάδα, εκτός των προπονήσεων, θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ οι θα υποδεχτούν το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ τον Πανελευσινιακό.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση