Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με Άρη Θεσσαλονίκης
Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με  Άρη Θεσσαλονίκης

Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με Άρη Θεσσαλονίκης

Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα , όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει την Παρασκευή στο Βόλο κι ανεβάζει τον πήχη μ' ένα ακόμη μεγάλο .

Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Η ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο της Football League.

Να σημειωθεί πως στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται .

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Διαρκείας και στα φιλικά

Κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, η Ποδοσφαίρου αποφάσισε να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και για τα φιλικά παιχνίδια.

Παράλληλα, για τους ανέργους διατίθενται 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) στην τιμή των 70€.

Η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

olyb

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση