Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με Άρη Θεσσαλονίκης
Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με  Άρη Θεσσαλονίκης

Φιλικό Ολυμπιακού Βόλου με Άρη Θεσσαλονίκης

Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει την Παρασκευή στο Βόλο κι ανεβάζει τον πήχη μ' ένα ακόμη μεγάλο φιλικό.

Την 14 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Στάδιο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό φιλικό παιχνίδι.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League.

Να σημειωθεί πως στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται .

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζο.

Διαρκείας και στα

Κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αποφάσισε να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και για τα παιχνίδια.

Παράλληλα, για τους ανέργους διατίθενται 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) στην τιμή των 70€.

Η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

olyb

"Αλιεύοντας" την είδηση