Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλική νίκη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απέναντι στον ΓΣ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
Φιλική νίκη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απέναντι στον ΓΣ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Φιλική νίκη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απέναντι στον ΓΣ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό του ο προγραμματισμένος ς αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με τους ΤΙΤΑΕΣ ΠΑΛΑΜΑ.

Στο δεύτερο δυνατό αγωνιστικό τέστ η του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του ΓΣ Τιτάνες Παλαμά με σκορ 82-71 .

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα παιχνιδιού και σχήματα αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε πολύ καλή προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της περιόδου προετοιμασίας και επικράτησε της αντιπάλου ομάδας του Παλαμά.

Η ομάδα παρουσίασε καλή συνοχή και ο αγώνας είχε διακυμάνσεις στο σκορ, με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν ότι θα είναι από τους δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας αφού ως γνωστό αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

Η καλή συνοχή, η αγωνιστικότητα, η αφομοίωση των συστημάτων όπως και η πολύ καλή αγωνιστική διάθεση ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας.

Σαφώς και τα περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν καθώς ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τους ΤΙΤΑΕΣ ΠΑΛΑΜΑ για την ανταπόκρισή τους στην διεξ του φιλικού αγώνα.

Επόμενος ς αγώνας προετοιμασίας θα είναι με την Νίκη στο την Πέμπτη 27/9/18 στις 17.30, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση