Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλική ήττα Ολυμπιακού Βόλου από την Καλαμάτα
Φιλική ήττα Ολυμπιακού Βόλου από την Καλαμάτα

Φιλική ήττα Ολυμπιακού Βόλου από την Καλαμάτα

Το πρώτο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την , στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε σήμερα το πρωί ο Βόλου, στο προπονητικό της ομάδας στον Άγιο εώργιο Φερών.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν 35 λεπτά σε κάθε ημίχρονο, με την , πιο έτοιμη, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, να επικρατεί με 4-0.

Από τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν οι Ξενοδόχοφ, Μπάτροβτις και Κατσούκης, ενώ η ομάδα αύριο θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Καλαμάτα πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 12' ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21' ο Τσελεπίδης με σουτ έγραψε το 0-2. Στο 55' ο Λουκίνας πέτυχε το 3-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 72' ο Ασαμόα.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κ. Τασιόπουλος, Μπέλλου (Θεσσαλίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Α' ημίχρονο): νσταντίνου, , Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Χάσεκ, Ξύδας, Σουλεϊμάν, Βερνάρδος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Β' ημίχρονο): νσταντίνου, Βλάχος, Αρναούτογλου, Χολέβας, Παπακώστας, Πατρώνης, Χατζής (65' Μπουλάτοβιτς), Μπονανά (72' Ενκόα), Κουντουριώτης, Σιαφά, Ντουάρτε.
ΚΑΛΑΜ: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Νάνι, Παπατόλιος, Κόκκορης, Μαρκόφσκι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση