Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών αγοριών μπάσκετ στην Καλαμπάκα
Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών αγοριών μπάσκετ στην Καλαμπάκα

Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών αγοριών μπάσκετ στην Καλαμπάκα

Φιλικούς στην Καλαμπάκα με τα αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΟ Καλαμπάκας έδωσαν οι ακαδημίες μπάσκετ αγοριών του Ολυμπιακού Βόλου , την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 .

Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα 40 παιδιά των ακαδημιών, αφού εκτός από την αγωνιστική διαδικασία που είναι απαραίτητη για τα παιδιά αυτών των ηλικιών , και η οποία κατέδειξε την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου , υπήρξε το ταξίδι και το δέσιμο με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών , μικρότερα η μεγαλύτερα ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα από κανένα παιδί , γεγονός που καταδεικνύει και τη παιδαγωγική δουλειά που γίνεται σ’ αυτόν τον τομέα από τους προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου, Ελένη Παπαθανασίου , Μιχάλη
Καπουρνιώτη , Γιάννα Ράμμου και Πέπη Σατραζέμη .

Η αναχώρησε , με συνοδούς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Απόστολο Έξαρχο και Αλέκο Μεταφτσή και τους προπονητές Μιχάλη Καπουρνιώτη και Γιάννα Ράμμου , στις 08.30 το πρωί της Κυριακής και επέστρεψε στις 18.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας .

Οι που έδωσαν τα παιδιά , το αποτέλεσμά τους και οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν :

Ακαδημία(2005-06) 29-56: Ευαγγελινός, Σαβίδης, Τζούμας, Κοντογιάννης Ζαχαρίας, Δημόπουλος, Αναστασιάδης.

Μίνι(2003-04) 28-37: Αποστολάκης, Αναστασιάδης, Πρέκας, Δημόπουλος, Ιωνάς, Μπρέγκου, Γκόγκα, Γρηγορίου, Τσόγκας, Μαστροπαναγιώτης, Δήμος.

Παιδικό(2001-02) 41-40: Βόντζος, Μπετσίσιτι, Τσουκαλάς, Κωσταρής, Τσιαπράζης, Μπατζιάκας, Γκίκας, Γαβρινιώτης, Γκρίνιας, Τσεσμελής, Καραγιαννόπουλος, Μπακούλας.

Εφηβικό(19998-00) 37-54: Κολιός, Κωστής, Σκουμής, Κατσαούνης, Αντωνόπουλος, Καμβίτης, Παγωνάρης, Βραζιώτης, Βόντζος, Χριστοδούλου.

Σε όλα τα παιδιά , μετά το τέλος των αγώνων τους , δόθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή , σάντουιτς και αναψυκτικά , προσφορά του αρτοποιείου ΖΑΧΟΣ , που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου ενώ οι διοργανωτές προσέφεραν από ένα κρουασάν για κάθε παιδί .

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρξει το Σάββατο 26 Μάρτιου 2016 στον Αλμυρό , όπου θα αγωνιστεί η ομάδα Κορασίδων του Συλλόγου με τον ΓΣ Αλμυρού , στο τελευταίο αγώνα της για το αντίστοιχο πρωτάθλημα , αγώνα με τον όποιο στέφεται και τυπικά πρωταθλήτρια Μαγνησίας ενώ παράλληλα θα παίξει φιλικό αγώνα και το τμήμα μίνι του Συλλόγου με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Αλμυρού .

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς των μικρών παιδιών των ακαδημιών , για την εμπιστοσύνη που δείχνουν και τους διαβεβαιώνουν ότι χρόνο με το χρόνο οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου , θα γίνονται ακόμη καλύτερες και μελλοντικά θα αποτελούν αιμοδότη των αγωνιστικών ομάδων τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια.

paidiko

akadimia

mini

efiviko

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση