Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικοί αγώνες ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αθήνα
Φιλικοί αγώνες ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αθήνα

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το διήμερο αθλητικό και εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποίησαν τις 4 και 5 Ιουνίου στην Αθήνα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τσεκούρας ενώ τα παιδιά συνόδευε και ο προπονητής τους Αγραφιώτης Φώτης .

Συμμετείχαν αθλητές γεννηθέντες το 2004-5 και το 2006.

Η ομάδα 2004-2005 έδωσε δυο αγώνες, το Σάββατο 4 Ιουνίου , με τον Ατρόμητο Αθηνών τον οποίο νίκησαν με σκορ 4-3 και την Κυριακή 5 Ιουνίου με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού , στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Απήλιο , την οποία νίκησαν με σκορ 2-1.

Η ομάδα του 2006 έπαιξε με τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρόμητου Αθηνών και του Παναθηναϊκού από τις οποίες ηττήθηκε 3-2 και 4-1 αντίστοιχα.

Στην ομάδα 2004-2005 συμμετείχαν οι αθλητές Κοκκώνης, Α. Χόντος, Ε. Χόντος, Φαμπιάν, Ρέντης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας Μαλίκης, Φανιός, Αναστασίου, Βαϊνόπουλος.

Στην ομάδα 2006 συμμετείχαν οι Τσίκλας, Αγαθός, Χατζηγεωργίου, Καραγιώργος, Καρυώτης, Ζάχος, Ζηργάνος, Κάιο, Σιαμέτης, Ισαλάρι, Μαγαλιός, Α. Κοκκώνης.

Η αποστολή επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης όπου οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους θαύμασαν τα γλυπτά του Παρθενώνα και ενημερώθηκαν από τους ξεναγούς για την ιστορία του Παρθενώνα και τα επιτεύγματα των προγόνων μας .

Το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε γεύμα σε όλη την αποστολή σε εστιατόριο στο Μοσχάτο ιδιοκτησίας βολιώτη επιχειρηματία.

Ο παλαίμαχος Ανδρέας Μπονόβας ήταν μαζί με τους αθλητές και τους συνοδούς τους από την άφιξή τους στην Αθήνα μεχρι την αναχώρηση τους και βοήθησε στην άριστη διοργάνωση του διημέρου ταξιδιού .

Αποφασίστηκε επίσης με αφορμή τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου εντός του 2017 να γίνει εκπαιδευτική εκδρομή τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στο εξωτερικό προκειμένου οι μικροί αθλητές να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδος ώστε να πάρουν εμπειρίες από τον τρόπο δουλειάς που γίνεται σε μεγάλους συλλόγους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση