Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα
Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα

Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα

Την τιμή να φιλοξενήσει και να δώσει μια σειρά φιλικών με την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε η ομάδα εφήβων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει για τα καλά και στο πλαίσιο αυτής, οι άνθρωποι της Νίκης, έχουν προγραμματίσει σειρά φιλικών για όλες της κατηγορίες με ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η αρχή έγινε με μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες και που είναι στα μετάλλια, καθώς και η ομάδα της Νίκης έχει φιλοδοξίες να ανεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο και να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες του χώρου.

Τα παιχνίδια είχαν επίσημο χαρακτήρα, σε κανονικό τερέν και με χρονόμετρα, ενώ η ομάδα της Νίκης θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές Αχλαδίωτη Σπύρο και Σπυρόπουλο Άρη που διαιτήτευσαν ορισμένα εξ' αυτών.

Τα συμπεράσματα βεβαίως χρήσιμα και για τις 2 ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πάθος πολλές φορές περίσσευε και όλοι οι αθλητές έδωσαν το % παρότι είμαστε σχεδόν στα μέσα της ς.

Στο περιθώριο των φιλικών αγώνων της εφηβικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μίνι-παίδων και U-11 μεταξύ των ομάδων της Νίκης και της ΝΕ ς.

Η ομάδα από την , αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήρθε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για τα πρώτα παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν τους προπονητές να καταλάβουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ομάδες τους και τα σημεία στα οποία πρέπει να δουλέψουν.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΝΕ Λάρισας για την συνεργασία και ελπίζει στην συνέχεια αυτής.

Παράλληλα οι εγγραφές συνεχίζονται στα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου.

Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα.

ια όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, μπορούν να απευθύνονται στο κολυμβητήριο της ς καθημερινά στις 7.30 το απόγευμα.

nikipolo niki-polo1

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση