Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα
Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα

Φιλικά του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα

Την τιμή να φιλοξενήσει και να δώσει μια σειρά φιλικών με την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε η ομάδα εφήβων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει για τα καλά και στο πλαίσιο αυτής, οι άνθρωποι της Νίκης, έχουν προγραμματίσει σειρά φιλικών για όλες της κατηγορίες με ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η αρχή έγινε με μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες και που είναι στα μετάλλια, καθώς και η ομάδα της Νίκης έχει φιλοδοξίες να ανεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο και να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες του χώρου.

Τα παιχνίδια είχαν επίσημο χαρακτήρα, σε κανονικό τερέν και με χρονόμετρα, ενώ η ομάδα της Νίκης θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές Αχλαδίωτη Σπύρο και Σπυρόπουλο Άρη που διαιτήτευσαν ορισμένα εξ’ αυτών.

Τα συμπεράσματα βεβαίως χρήσιμα και για τις 2 ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πάθος πολλές φορές περίσσευε και όλοι οι αθλητές έδωσαν το 100% παρότι είμαστε σχεδόν στα μέσα της προετοιμασίας.

Στο περιθώριο των φιλικών αγώνων της εφηβικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μίνι-παίδων και U-11 μεταξύ των ομάδων της Νίκης και της ΝΕ Λάρισας.

Η ομάδα από την Λάρισα, αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήρθε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν τους προπονητές να καταλάβουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ομάδες τους και τα σημεία στα οποία πρέπει να δουλέψουν.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει τις ομάδες του και της ΝΕ Λάρισας για την συνεργασία και ελπίζει στην συνέχεια αυτής.

Παράλληλα οι συνεχίζονται στα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου.

Οι αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα.

Για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, μπορούν να απευθύνονται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 7.30 το απόγευμα.

nikipolo niki-polo1

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση