Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων

Σε Θεσσλί,  Ιταλία και Σαν Μαρίνο διοργανώνει η

Πρωτοβουλία για τη διοργάνωση  φιλανθρωπικού   ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση των  Νοσοκομείων σε Θεσσαλία, Ιταλία και Σαν Μαρίνο  έναντι του Covid-19, αναλαμβάνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Μετά τη  συνεργασία που είχαν μέσω ς, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας,  ο υπουργός Τουρισμού του Σαν Μαρίνο Federico Pedini Amati και ο περιφερειάρχης  Marche στην κεντρική Ιταλία, Luca Ceriscioli, προγραμματίζεται  για το ερχόμενο Φθινόπωρο, η συνδιοργάνωση  φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε θρύλους του ελληνικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας  θα φιλοξενηθεί στο .

«Ο είναι μια κοινή γλώσσα που ενώνει και δημιουργεί ανταγωνισμό προσφοράς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε πρώτη αθλητική στη χ και ευελπιστούμε οι  υγειονομικές συνθήκες  στη χ να  επιτρέψουν  να  φιλοξενήσουμε στη Λάρισα, το Σεπτέμβριο, ένα μεγάλο   και φιλανθρωπικό γεγονός. Συνεργαζόμαστε με τον υπουργό του Σαν Μαρίνο και τον περιφερειάρχη  Μάρκε που ανταποκρίθηκαν θερμά και στηρίζουν την κοινή προσπάθεια  για την ενίσχυση των Νοσοκομείων μας έναντι του  covid- 19» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση