Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / ΣΠΟΡ / Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση των Νοσοκομείων

Σε ,  Ιταλία και Σαν Μαρίνο διοργανώνει η Περιφέρεια

Πρωτοβουλία για τη διοργάνωση  φιλανθρωπικού   ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση των  Νοσοκομείων σε , Ιταλία και Σαν Μαρίνο  έναντι του Covid-19, αναλαμβάνει ο Θεσσαλίας Κώστας .

Μετά τη   που είχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Θεσσαλίας,  ο υπουργός Τουρισμού του Σαν Μαρίνο Federico Pedini Amati και ο  Marche στην κεντρική Ιταλία, Luca Ceriscioli, προγραμματίζεται  για το ερχόμενο Φθινόπωρο, η συνδιοργάνωση  φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε θρύλους του ελληνικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο   θα φιλοξενηθεί στο AEL FC Arena.

«Ο αθλητισμός είναι μια κοινή που ενώνει και δημιουργεί ανταγωνισμό προσφοράς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Είμαστε πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα και ευελπιστούμε οι  υγειονομικές συνθήκες  στη χώρα να  επιτρέψουν  να  φιλοξενήσουμε στη Λάρισα, το Σεπτέμβριο, ένα μεγάλο  αθλητικό  και φιλανθρωπικό γεγονός. Συνεργαζόμαστε με τον υπουργό του Σαν Μαρίνο και τον περιφερειάρχη  Μάρκε που ανταποκρίθηκαν θερμά και στηρίζουν την κοινή προσπάθεια  για την ενίσχυση των Νοσοκομείων μας έναντι του  covid- 19» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση