Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλανθρωπικός αγώνας της ΕΠΣΘ για το Γηροκομείο

Φιλανθρωπικός αγώνας της ΕΠΣΘ για το Γηροκομείο

Tον φιλνθρωπικό γώνα για το ροκομείο Βόλου στηρίζει η ΕΠΣ ς, πάντα πιστή στις αρχές και τις αξίες της, έμπρακτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/8/2015 και ώρα 18:00 μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ Β. στο Διμηνίου.

Για το λόγο αυτό η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και ο πρόεδρος της Μίλτος Καλόγηρος όρισε τους παρακάτω διαιτητές, οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις τους.

Διαιτητής : Κούστας Γ. , Α' βοηθός : Μπέλλου Ε. , Β' βοηθός : Τσολακίδης Γ.

Σε νέες εκλογές η ΕΠΣΘ

Ανακοίνωση της διοίκησης

Ανακοίνωση, με αιχμές αφήνει η απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΣΘ,με αφορμή την απόφαση της . Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Δεκαοκτώ ημέρες αφότου τα Ερασιτεχνικά Σωματεία του Νομού, μας τίμησαν με τη μαζική παρουσία και ψήφο τους, έφτασε επιτέλους η στιγμή να δρέψουμε τις δάφνες των προσπαθειών μας. Η σημερινή απόφαση της Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως της , σε πείσμα πολλών, δικαίωσε τις άοκνες προσπάθειές μας και δεν καταδίκασε την ΕΠΣ ς σε αφάνεια.

Η προς εφαρμογή λύση, παρόλο που χαρακτηρίζεται από στοιχεία και παραδοχές που διαφεύγουν της αντιλήψεώς μας, ως προς το χρήσιμο ή μη αυτών, επί της ουσίας παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και το δυνατόν σύντομης άρσεως της επιβληθείσης στην Ένωση μας ποινής.

Για το σκοπό αυτό καλούνται όλα τα στη νέα εκλογική διαδικασία, το τάχιστο δυνατόν, καθώς ο χρόνος δεν περισσεύει και όλοι είναι απαραίτητοι, στην τελική ευθεία της αποτελμάτωσης και της προαγωγής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Νομό.

Τέλος δεν μας επιτρέπεται να μείνουν ασχολίαστες οι δηλώσεις των παρελθόντων ποδοσφαιρικών παραγοντικών «γιαρμάδων» της περιοχής, οι οποίοι με περισσή θρασύτητα, διαπιστώνουμε μετά λύπης μας, επανέρχονται σε μια απέλπιδα ομολογουμένως προσπάθεια καθυστερημένης αυτοπροβολής και επανεμφανίσεως στο προσκήνιο, επιχειρώντας ως «ύαινες» να καρπωθούν τους κόπους άλλων.

Σε όλους αυτούς, αλλά και σε όσους άλλους προσπάθησαν, ευτυχώς ανεπιτυχώς, να μας οδηγήσουν στην αποτυχία, για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, απαντούμε με τις πράξεις μας, δηλώνουμε ότι δεν μας πτοούν, τους προκαλούμε να επιχειρήσουν εάν τολμούν να εκτεθούν όπως εμείς στις προσεχείς εκλογές και τέλος τους αποχαιρετούμε προκαταβολικά με την φράση: «έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν».”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση