Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Φιλανθρωπικός αγώνας MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ
Φιλανθρωπικός αγώνας  MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

Φιλανθρωπικός αγώνας MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

To διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θ πργματοποιηθεί ο τρεξίματος και κολύμβησης MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile» ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ.

Φέτος ο αγώνας θα στηρίξει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 17 χρόνια προσφοράς στα παιδιά του Βόλου.

Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το πρωί στην του Βόλου, όπου θα γίνει και η απονομή. Φέτος ο αγώνας έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρ;vν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί Γιορτή για την ΕΛΕΠΑΠ, του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

Ας στηρίξουμε τον αγώνα όλοι – με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας.
Ας τρέξουμε για την ΕΛΕΠΑΠ στην του Βόλου.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com, στη σελίδα του αγώνα στο facebook www.facebook.com/magnathlon [ όπως λεπτομέρειες του αγώνα όπως ώρες, εκδηλώσεις και κόστος συμμετοχής] καθώς και στα τηλέφωνα της ΕΛΕΠΑΠ 24280-97098 & 24280-97030.

Και για τα 2 αθλήματα προεγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα www.magnathlon.com/aitiseis

Εγγραφές για τα αγωνίσματα της κολύμβησης θα γίνονται στη γραμματεία του αγώνα την Παρασκευή, 15/09/ και ώρα 6 με 9 και Σάββατο, 16/09/2016 και ώρα 10 με 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, καθώς και την ημέρα του κάθε αγώνα στο σημείο εκκίνησης.

Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Με την εγγραφή οι συμμετέχοντες αποκτούν αριθμό που θα τους δοθεί την ημέρα του αγώνα.

Για όσους συμμετέχοντες κάνουν προεγγραφή, ο αριθμός λαμβάνεται την ημέρα του αγώνα, προσκομίζοντας το Συμμετοχής.

Απαραίτητο για τη συμμετοχή όλων των αθλητών εκτός της απόστασης δρόμου 1ος χλμ είναι η προσκόμιση μέχρι και την ημέρα του αγώνα χαρτιού γιατρού που επιβεβαιώνει την φυσική κατάσταση του.

ΑΓΩΝΙΣΜ 2016

Σάββατο 24-09-2016 Κολύμβηση

Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και η αποστάσεις θα είναι:
-5.000 μέτρα
-2.500 μέτρα
-1.000 μέτρα

Κυριακή 25-09-2016 Τρέξιμο

Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:
-Δρόμος 10.000 μέτρα
-Δρόμος 1.000 μέτρα- «αγώνας για μικρούς και μεγάλους» –
-Δρόμος 5.000 μέτρα

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα για ό,τι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών.

Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση