Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Φιλανθρωπικός αγώνας MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ
Φιλανθρωπικός αγώνας  MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

Φιλανθρωπικός αγώνας MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ

To διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του , θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης υπέρ της .

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile» ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Φέτος ο αγώνας θα στηρίξει τους σκοπούς της , η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 17 χρόνια προσφοράς στα του Βόλου.

Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την το πρωί στην παραλία του Βόλου, όπου θα γίνει και η απονομή. Φέτος ο αγώνας έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρ;vν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί Γιορτή για την ΕΛΕΠΑΠ, του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

Ας στηρίξουμε τον αγώνα όλοι – με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας.
Ας τρέξουμε για την ΕΛΕΠΑΠ στην παραλία του Βόλου.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www..com, στη σελίδα του αγώνα στο facebook www.facebook.com/ [ όπως λεπτομέρειες του αγώνα όπως ώρες, και κόστος συμμετοχής] καθώς και στα τηλέφωνα της ΕΛΕΠΑΠ 24280-97098 & 24280-97030.

Και για τα 2 αθλήματα προεγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα www.magnathlon.com/aitiseis

Εγγραφές για τα αγωνίσματα της κολύμβησης θα γίνονται στη γραμματεία του αγώνα την Παρασκευή, 15/09/ και ώρα 6 με 9 και Σάββατο, 16/09/ και ώρα 10 με 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, καθώς και την ημέρα του κάθε αγώνα στο σημείο εκκίνησης.

Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Με την εγγραφή οι συμμετέχοντες αποκτούν αριθμό που θα τους δοθεί την ημέρα του αγώνα.

Για όσους συμμετέχοντες κάνουν προεγγραφή, ο αριθμός λαμβάνεται την ημέρα του αγώνα, προσκομίζοντας το Δελτίο Συμμετοχής.

Απαραίτητο για τη συμμετοχή όλων των αθλητών εκτός της απόστασης δρόμου 1ος χλμ είναι η προσκόμιση μέχρι και την ημέρα του αγώνα χαρτιού γιατρού που επιβεβαιώνει την φυσική κατάσταση του.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Σάββατο 24-09-2016 Κολύμβηση

Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και η αποστάσεις θα είναι:
-5.000
-2.500
-1.000 μέτρα

25-09-2016 Τρέξιμο

Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:
-Δρόμος 10.000 μέτρα
-Δρόμος 1.000 μέτρα- «αγώνας για μικρούς και μεγάλους» –
-Δρόμος 5.000 μέτρα

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα για ό,τι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών.

Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση