Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το FCB Escola Camp θα διεξαχθεί στον Βόλο
Το FCB Escola Camp  θα διεξαχθεί στον Βόλο

Το FCB Escola Camp θα διεξαχθεί στον Βόλο

Το FCB Escola Camp που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου 2016 θα παρακολουθήσουν προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Πρόκειται για το επίσημο καλοκαιρινό camp της FC Barcelona, το οποίο θα λάβει χώρα σε πέντε ελληνικές πόλεις, μεταξύ αυτών και στον Βόλο.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους προπονητές της Ακαδημίας, υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κι επικεφαλής των Ακαδημιών Ανδρέα Μπονόβα, να δουν, να μάθουν και να πληροφορηθούν σύγχρονες τεχνικές στο πεδίο της προπονητικής. Στο εν λόγω camp θα συμμετάσχουν και παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Οι προπονητές της Ακαδημίας που θα παρακολουθήσουν το camp είναι οι εξής: Αγραφιώτης Φώτης, Δενελάβας Νίκος, Καψιώτης Χρήστος, Σαρρηγιάννης Γιώργος, Κυριαζής Γιώργος, Σιαμέτης Στέργιος, Καραγιάννης Γιώργος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γεώργογλου Σταύρος.

Οι γνώσεις που θα λάβουν οι προπονητές από το camp θα εμπλουτίσουν τις ήδη κατέχουσες κι αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα δεκάδες παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Στόχος τόσο του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 όσο και της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του αθλητισμού και φυσικά το μέλλον της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί πως στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που εδρεύει στην Άλλη Μεριά, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση