Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το FCB Escola Camp θα διεξαχθεί στον Βόλο
Το FCB Escola Camp  θα διεξαχθεί στον Βόλο

Το FCB Escola Camp θα διεξαχθεί στον Βόλο

Το FCB Escola Camp που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός 1937.

Πρόκειται για το επίσημο καλοκαιρινό camp της FC , το οποίο θα λάβει χώρα σε πέντε ελληνικές πόλεις, μεταξύ αυτών και στον Βόλο.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους της Ακαδημίας, υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κι επικεφαλής των Ακαδημιών Ανδρέα Μπονόβα, να δουν, να μάθουν και να πληροφορηθούν σύγχρονες τεχνικές στο πεδίο της προπονητικής. Στο εν λόγω camp θα συμμετάσχουν και που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του .

Οι προπονητές της Ακαδημίας που θα παρακολουθήσουν το camp είναι οι εξής: Αγραφιώτης Φώτης, Δενελάβας Νίκος, Καψιώτης Χρήστος, Σαρρηγιάννης Γιώργος, Κυριαζής Γιώργος, Σιαμέτης Στέργιος, Καραγιάννης Γιώργος και ο Γεώργογλου Σταύρος.

Οι γνώσεις που θα λάβουν οι προπονητές από το camp θα εμπλουτίσουν τις ήδη κατέχουσες κι αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα δεκάδες που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του .

Στόχος τόσο του Α.Σ. Ολυμπιακού 1937 όσο και της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα παιδιά που αποτελούν το του αθλητισμού και φυσικά το της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί πως στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που εδρεύει στην , με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση