Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ευρωπαίος Ολυμπιακός
Ευρωπαίος Ολυμπιακός

Ευρωπαίος Ολυμπιακός

Mαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό και το  γενικότερα η αποψινή , με την  επιση των “ερυθρολεύκων” με σκορ  3-1 επί  της επτά φορές πρωταθλήτριας Μίλαν.

Η επική νίκη, μία από τις μεγαλύτερες της ς του Ολυμπιακού έδωσε μία ιστορική πρόκριση στους “32” του , καθιστώντας τον μόνο εκπρόσωπο του Ελληνικού ποδοσφαίρου  στα ευρωπαϊκά σαλόνια .

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν άριστα διαβασμένη στο γήπεδο και στην κυριολεξία “έπνιξε” την αντίπαλό της, κατακτώντας μια παρά πολύ σπουδαία νίκη -πρόκριση.

Έτσι προκρίθηκε  στους «32» του , υπερτερώντας των Ιταλών στην ισοβαθμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του  Σισέ, ενώ έκαναν  διπλασίασαν  τα τέρματά τους όταν σουτ του Γκιλιέρμε κόντραρε στον Ζαπάτα και κατέληξε στα δίχτυα  του Ιταλού πορτιέρο.

Ο Ζαπάτα μείωσε προσωρινά,  αλλά ο Κώστας Φορτούνης, σημάδεψε σωστά από τα 11 βήματα, μετά από πέναλτυ που κέρδισε ο Τοροσίδης,   βάζοντας την στον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει στη ιόν της Ελβετίας   και ο Ολυμπιακός θα μάθει τον ερχόμενο αντίπαλό του στο θεσμό.

Οι Πειραιώτες  τοποθετούνται στο γκρουπ των ανίσχυρων της φάσης του “32” και ο αντίπαλός τους αναμένεται να είναι μία από τις 12 πρώτες των ομίλων του Europa (πλην Μπέτις) ή κάποια από τις τέσσερις ομάδες που ήρθαν μέσω και είχαν την υψηλότερη βαθμολογία ως τρίτες.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του ματς εδώ:

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση