Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έξοδος – φωτιά για Ολυμπιακό
Έξοδος – φωτιά για Ολυμπιακό

Έξοδος – φωτιά για Ολυμπιακό

Έφθασε η ώρα για την πιο δύσκολη δοκιμασία του Ολυμπιακού, στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα με την Μπάγερν στο «παγωμένο» (το βράδυ ο υδράργυρος πέφτει στους -3 βαθμούς) που αποτελεί πρόκληση για τους πρωταθλητές Ελλάδας (ώρα έναρξης 21.45).

Ο Μάρκο Σίλβα αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης και από τους παίκτες του ζητάει να παίξουν χωρίς φόβο.Ο Σίλβα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τρεις αμυντικούς μέσους στην ίδια ευθεία -τους Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο- σε σύστημα 4-3-3. Ανάλογη στρατηγική είχε επιλέξει και στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, στον αγώνα με την Μπάγερν στο Φάληρο. Είναι σαφές πως το βάρος θα πέσει στην αμυντική λειτουργία και το γκολ θα αναζητηθεί με αντ. Οι Πάρντο και Σεμπά συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να έχουν τον ρόλο των εξτρέμ, με τον Ιντέγε να κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Σε έναν τέτοιο σχηματισμό, θα «θυσιαστεί» ο Φορτούνης, μένοντας στον πάγκο.

Στην αποστολή που «πέταξε» χθες το απόγευμα της Δευτέρας για τη Γερμανία, βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Τσόρι τομίνγκεζ και Γιάννης Μανιάτης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Αντιθέτως, από τη των παικτών που έχουν δηλωθεί στην UEFA, αποκλείστηκαν οι Μποτία, Πουλίδο και Βούρος, όπως και ο ανέτοιμος Μπουχαλάκης. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά περίπου 6.000 Ελληνες.

Από τους υιπους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής του θεσμού απόψε ξεχωρίζουν τα ματς της με τη Ρόμα (21.45) και της Ζενίτ με τη Βαλένθια (19.00). Απόψε ακόμη αγωνίζονται στις 19.00 η ΜΠΑΤΕ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, και στις 21.45 η Πόρτο με την τινάμο Κιέβου, η Μακάμπι με την Τσέλσι και η Λιόν με τη Γάνδη.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση