Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εξετάσεις προαγωγής βαθμών ΚYU στον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής»
Εξετάσεις προαγωγής βαθμών ΚYU στον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής»

Εξετάσεις προαγωγής βαθμών ΚYU στον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής»

Το Σάββατο το πρωί 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν η τελευταία του 2018 με τις προαγωγικές βαθμών Kyu στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» .

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ (βασικές τεχνικές),ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών εναντίων φανταστικών αντιπάλων) και KUMITE (ελεύθερος αγώνας) καθώς και σε ασκήσεις αντοχής/ενδυνάμωσης αλλά και σε θεωρία.

Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμών είναι οι εξής:

Στα 10 KYU

Κυριαζή Λυδία, Δουλάς Μάριος, Καράγιαννη Αλεξάνδρα, Ραπτογιάννης Μιλτιάδης, Γαϊτανίδης Απόστολος, Τσουβάρα Μαρία, Βοσνάκη Ιωάννα, Πιζάνιας Ηλίας, Πέππας Νικόλαος, Βραντσά Μάριος, Παμπουχίδης νσταντίνος, Τσαρπαλά Ιουλιανή, Μαλαματίνη Ευανθία, Τσαμαντάνη Χρυσούλα, Τσαμαντάνη Μαρία, άλη , άλης νσταντίνος, Ξηρόφωτος Μάξιμος.

Στα 9 ΚΥU

Γκαραβέλα Ιφιγένεια, Μαχαίρας Απόστολος

Στα 8 KYU

Γκολέμας Νέστορας, Τσέλια Δήμητρα, Αυγέρος Χαράλαμπος, Μίγκα Άρτεμις, Γκοντόπουλος Μιχάλης, Σωτηρίου Σωτήρης, Ζαρίφης Δημήτρης, Μόκκα Ειρήνη, Ντίνου Παναγιώτης, Ντίνου Ειρήνη.

Στα 7 KYU

Βαμβάκος Χάρης, Γιαννακούλας Βάιος, Γιαννακούλας Βαλάντης, Ζαρίφης Μανώλης, Μίγκα Μαρίσα.

Στα 6 KYU

Λύτρας Γεωργός

Στα 4 KYU

Παπαρρίζος Ιωάννης, Παπαδοπούλου Αναστασία, Σταθαράκος Σταμάτης

Στα 2 KYU

Καρανικολού Ατζελίνα

Το Δ.Σ. και ο διευθύνων προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για το μαχητικό πνεύμα, την πειθαρχία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση που έδειξαν καθ' όλη την διάρκεια των εξετάσεων και ευχαριστεί θερμά τους για την στήριξή τους.

Οι απονομές ζωνών θα πραγματοποιηθούν με την έναρξη της πρώτης ς του νέου χρόνου στην κοπή της πίτας του συλλόγου στις 20 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο VALIS Resort Hotel στην Αγριά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση