Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία

    H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων Καλ/σης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της , των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας – Βόλου για τα PLAY OFFS Ανδρών της – ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ- για την απροκάλυπτα μεροληπτική του , σε βάρος της ομάδας μας , εν αντιθέσει με το Β’ διαιτητή κ. Παζώλη , ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του , την .

Δυστυχώς και γι΄ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής , αδιάψευστος μάρτυρας , είναι το Video του αγώνα , το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr

Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς , που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας , αλλά οι χιλιάδες του ιστορικού μας Συλλόγου .

Το σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές».  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεών του .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση