Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία

    H των τμημάτων Καλ/σης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της , των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της ΚΓΕΙ τον Α' διαιτητή του αγώνα ΑΟ ς – Ολυμπιακός Βόλου για τα PLAY OFFS Ανδρών της – ΓΙΑΗ ΠΑΓΩΝΗ- για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του , σε βάρος της ομάδας μας , εν αντιθέσει με το Β' διαιτητή κ. Παζώλη , ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του , την διαιτησία .

Δυστυχώς και γι΄ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής , αδιάψευστος μάρτυρας , είναι το Video του αγώνα , το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr

Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς , που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας , αλλά οι χιλιάδες του ιστορικού μας Συλλόγου .

Το σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές».  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεών του .

 

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση