Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου
Εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ένα πλούσιο σε αγωνιστική δραστηριότητα σαββατοκύριακο για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου, συμμετείχε με δύο αποστολές σε αγώνες προαγωνιστικών στην Λάρισα 09-10 /04/2022 και σε ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 10/04/2022.

Στη Λάρισα τα παιδιά της προαγωνιστικής συμμετείχαν στους αγώνες “ΑΚΡΙΣΙΑ 2022”. Οι νεαροί αθλητές, αγωνίστηκαν και βελτίωσαν τις ατομικές επιδόσεις κατακτώντας και μετάλλια.

Την αποστολή συνόδευαν η προπονήτρια  Ειρήνη Μπέλλου και το μέλος της ΔΕ  Αποκρεμιώτη Πόπη.

Πτολεμαΐδα

Στην Πτολεμαΐδα το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου, συμμετείχε στην ημερίδα επιδόσεων Βορείου Ελλάδος που διοργάνωσε η ΚΟΕ.

Τα παιδιά που συμμετείχαν έκαναν εξαιρετικές επιδόσεις ,νέα ατομικά ρεκόρ με σημαντική βελτίωση και κατέγραψαν χρόνους που κατατάσσονται στις καλύτερες επιδόσεις σε πανελλήνια κλίμακα. Ειδικά δύο αθλητές,  στην παρθενική τους εμφάνιση στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης, η Λυδία Παντελόγλου και ο Αθανάσιος Μπαρτζώκας, κατέγραψαν επιδόσεις που αποτελούν τις καλύτερες (τον 1ο χρόνο) επιδόσεις σε πανελλήνιο επίπεδο στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας  Καλαϊτζογλίδης Γρήγορης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης  Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος .

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης, συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις εξαιρετικές προσπάθειες και αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας καθώς και τους που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεται καλή συνέχεια .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση