Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εξαιρετικές εμφανίσεις νεαρών Βολιωτών σκακιστών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Εξαιρετικές εμφανίσεις νεαρών Βολιωτών σκακιστών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Εξαιρετικές εμφανίσεις νεαρών Βολιωτών σκακιστών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί Βολιώτες σκακιστές που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα, τα οποία διεξήχθησαν στην Πάτρα από 25/6 έως 6/7/2019.

Τα Τσαρσιταλίδη, ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος, από το Βελεστίνο πιστοποίησαν για ακόμη μία φορά τις μεγάλες σκακιστικές τους δυνατότητες καθώς στο ομαδικό πρωτάθλημα κατέκτησαν με την ομάδα τους την Ε.Σ. Θεσ/νίκης την 3η θέση, από 34 ομάδες, στο 47ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας μάλιστα με την 1η ομάδα (την οποία και νίκησαν στον τελευταίο αγώνα) αλλά χάνοντας την 1η θέση στα ισοβαθμίας, και στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα 8-16 ετών τερμάτισαν ο μεν Κωνσταντίνος στην 4η θέση, από 34 σκακιστές, στην κατηγορία 16, ο δε Χρήστος στην 6η θέση, από 57 σκακιστές, στην κατηγορία 12, παλεύοντας μέχρι και τον τελευταίο αγώνα για μια θέση στο βάθρο.

Ο Αντώνης Γκαβαρδίνας του .Ο. Αγριάς , στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τερμάτισε στην 10η θέση, από 40 σκακιστές, στην κατηγορία 10 πιστοποιώντας την τρομερή του άνοδο την τελευταία διετία και δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στους συμμετείχε και ο εξαιρετικός Γιάννης Ζγουλέτας της Σ.Ε. Βόλου, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε σε καλή περίοδο με να μην μπορέσει να αξιοποιήσει τις καλές του εμφανίσεις και να μείνει χαμηλά στην τελική βαθμολογία της κατηγορίας Α16.

Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να δείτε για το Ομαδικό Πρωτάθλημα στο http://chess-results.com/tnr450832.aspx?lan=1 και για τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα 8-16 ετών στο http://chess-results.com/tnr449523.aspx?lan=1&art=1&rd=9.

Σκακιστικά νέα από την και τον κόσμο καθώς και όλες τις προκηρύξεις των ελληνικών σκακιστικών τουρνουά θα βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση