Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έβδομοι στο πανελλήνιο πόλο οι νέοι άνδρες της Νίκης
Έβδομοι στο πανελλήνιο πόλο οι νέοι άνδρες της Νίκης

Έβδομοι στο πανελλήνιο πόλο οι νέοι άνδρες της Νίκης

Την 7η θέση πήρε η ομάδα νέων ανδρών του τμήματος ς της ίκης Βόλου.Για την τελική φάση του πρωταθλήματος που διοργανώθηκε το τριήμερο 20-22/04 και που είχε την τιμή να συμμετέχει η ομάδα της ίκης, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάτι από στον όμιλο, μένοντας στην τέταρτη θέση πίσω από Ολυμπιακό, και ΠΑΟΚ, επισε όμως του αγώνα κατάταξης της ομάδας της ΝΕ Πατρών, παίρνοντας την καλύτερή της θέση ως τ σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο της ομάδας της Νίκης που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα νέων μόλις τρεις αθλητές ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, με τους υπόλοιπους να αγωνίζονται στο εφηβικό πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα η ομάδα της Νίκης αντιστάθηκε του ΠΑΟΚ μέχρι τα μισά του παιχνιδιού, δεν κατάφερε όμως να παλέψει μέχρι τέλους και ηττήθηκε με 13-6. Τα τέρματα της Νίκης πέτυχαν οι Γλούμης(3) και Γκανάτσιος-Σαραγγανίδας-Κοκκινάκης (από 1).
Απέναντι στην ομάδα του ΝΟ ς η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το τελικό 16-4, με τον Γλούμη να πετυχαίνει 3 τέρματα και τον Κοκκινάκη 1.

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και στο τελικό 12-5 σκόραρε ο Γλούμης 2 τέρματα και οι Κανάκης-Γκατζούνας και Καλλιμόπουλος από 1.

Στον αγώνα κατάταξης η ομάδα της Νίκης πήρε από την αρχή στο σκορ, και ελέγχοντας τον ρυθμό σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα έφτασε στο τελικό 8-6, με τον Γλούμη να πετυχαίνει 3 τέρματα, τον Σαραγγανίδα 2 και τους Κανάκη-Γκανάτσιο-Κοκκινάκη από 1.

Ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε στην τελική φάση τους: Μόσιο, Γλούμη, Σαραγγανίδα, Γκατζούνα, Κανάκη, Γκανάτσιο, Βάτσο, Χαλατσόπουλο, Παγωνόπουλο, Δαλιάνη, Κοκκινάκη, Νιζάμη, Τσίχλα Γ., Τσίχλα Στρ., Καλλιμόπουλο.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, με την ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου να κατακτά την δεύτερη θέση
και την ομάδα του Ολυμπιακού την τρίτη.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:
1. ΑΝΟ Γλυφάδας
2. ΑΟΠ Φαλήρου
3. ΣΦΠ
4. ΝΟ Βουλιαγμένης
5. ΠΑΟΚ
6. ΝΟ Πατρών
7.
8. ΝΕ Πατρών

"Αλιεύοντας" την είδηση