Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έβαλε Β. Κυριακόπουλο στη «μηχανή» του ο Ολυμπιακός Βόλου
Έβαλε Β. Κυριακόπουλο στη «μηχανή» του ο Ολυμπιακός Βόλου

Έβαλε Β. Κυριακόπουλο στη «μηχανή» του ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση σημείωσε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που απέκτησε τον γνωστό Λαρισαίο καλαθοσφαιριστή Βασίλη Κυριακόπουλο, με μεγάλη θητεία στο χώρο του .

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στη το 1992. Έχει ύψος 1.90 μ. και διακρίνεται τόσο για την οργανωτική του ευχέρεια, όσο και για την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και ήδη στα 26 του χρόνια έχει ήδη μεγάλη εμπειρία, αφού ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Φοίνικα ς, Άμιλλα Τρίπολης, Δρομείς Τρίπολης, ΑΟ Αστέρα, Ερμή Αγιάς, Σ Νίκαιας, Σ Φαρσάλων και πέρυσι στην ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα.

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος, αναμένεται ν' αποτελέσει ισχυρό ατού στα χέρια του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη στο της Γ' Εθνικής και μαζί με τους ικανότατους συμπαίκτες του να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου με στο πρωτάθλημα.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Βασίλη Κυριακόπουλο στη μεγάλη ερυθρόλευκη και του εύχεται υγεία και μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με την αγαπημένη μας ομάδα.

Η μεταγραφική ενίσχυση, σε συνδυασμό με την οργάνωση όλων των τμημάτων, συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις παικτών και πολλές εκπλήξεις σε οργανωτικό επίπεδο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές σε καθημερινή βάση στις του συλλόγου για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσονος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348 Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση