Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ετήσιος χορός και κοπή πίτας της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ
Ετήσιος χορός και κοπή πίτας της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ

 

Με μεγάλη πραγματοποιήθηκε η κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και του ετήσιου χορού του Αθλητικού Σωματείου «ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στην κοσμική ταβέρνα «ΓΚΑΖΙ» παρουσία, μελών και φίλων της.

Η ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Λέσχης Δημήτριο Γαρουφαλιά, κατόπιν η βράβευση όλων των αθλητών και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας.

Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, βουλευτές του Νομού, διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και οι χορηγοί των αγώνων σε μια γιορτή, με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η υφ Εσωτερικών  Μαρίνα Χρυσοβελώνη,  η αντιπεριφερειάρχης   Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου   Μουλάς Γεώργιος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ   Γαλάτης Απόστολος, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, η πρόεδρος Συμβουλίου Δ.Ε. Βόλου  Ιωάννα Ζωμένου,  ο διοικητής Π.Υ. Βόλου  Πόζογλου Χαράλαμπος και ο χορηγός των αγώνων, το Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ.

Η βραδιά τα είχε όλα: Ανασκόπηση του έτους που έφυγε, στόχοι για το 2019, χαρά, βραβεύσεις, συγκίνηση, τραγούδι, πλούσια .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση