Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ετήσιο χορό διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Ετήσιο χορό διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Ετήσιο χορό διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 21.00 , στο Οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ»  , που αποτελεί και χορηγό της ομάδας , στα του Βόλου ,  Παγασών – Φερρών , θα πραγματοποιηθεί ο ολυβ .

Η τιμή της κάρτας είναι στα 20  ευρώ κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού , στο οποίο  συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και ενώ θα υπάρχει και ζωντανή , δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουν και να διασκεδάσουν  όλα μαζί τα τμήματα , , , κολύμβηση , βόλεϊ ,  και πάλη – τζούντο , μαζί με παράγοντες , , προσκεκλημένους ,  και φίλους του Συλλόγου .

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη , αντάξιο της ιστορικότητας του Σωματείου .

Καλούνται  τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου   να ανταποκριθούν στην πρόσκληση , σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις , αφιερωμένες στην επέτειο   των 80 χρόνων του Συλλόγου , βοηθώντας έτσι  στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη , αφού μοναδικός πόρος είναι ο κόσμος του  , οι φίλαθλοι και τα μέλη της ομάδας .

Κατά τη διάρκεια του χορού θα γίνει λαχειο για την ενίσχυση του Συλλόγου , με τιμή του λαχνού τα 2 ευρώ και θα κληρωθούν  άμεσα , τρία δώρα .

Για πληροφορίες και καρτών, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν  με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (πρόεδρος 6979002709) , Μεταφτσή Αλέξανδρο (μέλος 6958459454) .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση