Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Eτήσια επίδειξη καράτε στην Αγριά
Eτήσια επίδειξη καράτε στην Αγριά

Eτήσια επίδειξη καράτε στην Αγριά

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019 για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς ,στις 19 Ιουλίου και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίδειξη στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του Σπορ Καράτε – Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Shinkyokushinkai Καράτε (Full Contact) με την συμμετοχή αθλητών του τοπικού Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai .

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του υπευθύνου  π. Βαρνάβα σε συν με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή Sensei Κρίσιλα Ιωάννη απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με Β' κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού Σπορ Ολυμπιακού Καράτε ,το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) από την εκπαιδεύτρια Senpai Κακαζιάννη Καρολίνα και του αθλητή Μαναβέλα Νικόλαο υπό την καθοδήγηση του Shihan και αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Επίσης ο εκπαιδευτής Senpai Ποζαπαλίδης Ηρακλής παρουσίασε τεχνικές αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης με μαχαίρι καθώς στο τέλος οι αθλητές των δυο συλλογών πραγματοποίησαν τεχνικές Tameshiwari ( τεχνικές σπασιμάτων).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Aγριά και τον Βόλο.

Στην επίδειξη του σπορ Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν από την Αγριά «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες : Αγαθουλέσης Θεόδωρος , Κορομηνά Αφροδίτη , Σουλικία Κωνσταντίνα, Ιατροπούλου Κασσιανή , Ιατροπούλου Βάρβαρα , Παπαδόπουλου Αναστασία , Αρέθας Κωνσταντίνος, Λύτρας Γεωργός , Ζαρίφης Μανώλης ,Γκοντοπούλος Μιχαλης, Μίγκα Μαρισά ,Παπαρρίζος Γιάννης, Καρανικολού Αρχοντία- Ελένη , Τσέλια Δήμητρα, Ντίνου Ειρήνη , Ντίνου Παναγιώτης , Σωτηρίου Σωτήρης, Σδρούλιας Στέλιος , Πέππας Νικόλαος , Πιζανίας Ηλίας , Κυριαζή Λυδιά , Γαϊτανίδης Απόστολος , Παμπουχίδης Κωνσταντίνος , Κουτσογεώργος Δημήτρης , Ξηροφώτος Μάξιμος , Βοσνάκη Ιωάννα , Μπράνζα Μάριος , Δουλάς Μάριος , Τσουβάρα Μαρία , Καραγιάννη Αλεξάνδρα και από την Ακαδημία Βόλου οι αθλητές-πρωταθλητές : Σιούρας Βίκτωρας , Τζάλλας Μιχάλης καθώς την για τη διεξαγωγή της επίδειξης έδωσε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συλλόγων και οι προπονητές – εκπαιδευτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον π. Βαρνάβα για την πρωτοβουλία και για την πρόσκληση του προβάλλοντας με την επίδειξη το έργο των συλλόγων και την πρόοδο των αθλητών που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη και επιτυχημένη παρουσία και προσφορά τους στην .

Επίσης ευχαριστούν τους που για ακόμη μια φορά είναι στυλοβάτες στα τους και στους συλλόγους,την φωτογράφο Κρανά Εριφύλη και την σχολή The Drone Project του Βορνίτη Νικόλαου για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα εναέρια πλάνα που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της επίδειξης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση