Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με τρεις αθλητές η ΑΚAΔΗΜΙΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI
Με τρεις αθλητές η ΑΚAΔΗΜΙΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI

Με τρεις αθλητές η ΑΚAΔΗΜΙΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI

Στην τελική ευθεί η προετοιμσία της Ελληνικής Ομάδος Shinkyokushinkai της Ένωσης Εκπαιδευτών για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-έων και Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών Ανοικτής Κατηγορίας την 25-26 οεμβρίου στην Σοφία στην γειτονική .

Πλήρης Ομάδα το Ελληνικό Shinkyokushinkai για πρώτη φορά συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο Πρωτάθλημα με πέντε (5) Αθλητές και τρεις (3) Αθλήτριες ,με τρεις (3) ,με οκτώ (8) εθνικούς Διαιτητές-Κριτές και έναν (01) Αρχηγό Αποστολής.

Συγκεκριμένα η ελληνική ομάδα αποτελείτο από τους

Γεωργαλή Μαρία ,Τζάλλα Μιχάλη και Νίκο Φωτίου(της Ακαδημίας Shinyokushinkai )

Κόρακας Αλέξανδρος(του Συλλόγου Shinkyokushinkai ς)

Καρπουζής Αλέξανδρος (του Συλλόγου Ξάνθης )

Προπονητές οι Παπαδόπουλος Γρηγόριος ,Γιαννάκης Νικόλαος με επικεφαλή της τεχνικής Ομάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο Branch Chief Βορείου Ελλάδος. Διαιτητές -Κριτές οι Shihan Κώστας Γαλλιός,οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος, Δαλαμάγκας Γεώργιος,Σκαπή Ειρήνη και οι Sempai Δεληγιάννης Νίκος,Ταμουρίδης Χρήστος ,Μαρία Αχιλλαδέλη και Πέτρου Απόστολος.
Αρχηγός Αποστολής ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης,ο οποίος θα ψηφίσει για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΈΚΟ.Ο Αρχηγός Εκπρόσωπος Διεθνής Διαιτητής δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Διαιτητής για πρώτη φορά από το 2000 λόγω της πρόσφατης επέμβασης στο ισχύo του.
Βοηθός του στην Αποστολή για την οργάνωση και Διοικητική μέριμνα ο Sempai Νίκος Δεληγιάννης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση