Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ
Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ

Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ

Απαντώντας στην του βουλευτή του , Γ. Λαμπρούλη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. , γνωστοποίησε ότι υπεγράφη η μετατροπή του ΕΣΚΑ σε Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης του τόπινγκ.

Μεταξύ άλλων είπε: «Στο πεδίο της καταπολέμησης του ντόπινγκ ενισχύουμε θεσμικά και στηρίζουμε την και το έργο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ που από σήμερα και μετά την υπογραφή υφυπουργού Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη μετατράπηκε σε Εθνικό Οργανισμό για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ στο πλαίσιο συμμόρφωσής μας με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι-ντόπινγκ. Συστήσαμε επιστημονική επιτροπή για την υποστήριξη του έργου του, προχωρήσαμε τη διαδικασία μεταφοράς του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ του ΟΑΚΑ στον “Δημόκριτο”,  ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την του απαιτούμενου εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία του, ύψους 2 εκατ. ευρώ».

Με αροσωπεία της αποτελούμενη από τους κ. Γραμμένο, Αντωνίου, Λασκαράκη, Θωμαΐδη και Δέδε συναντήθηκε, χθες, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης με αντικείμενα συζήτησης το επικείμενο νομοσχέδιο που θα αφορά τη λειτουργία των λεσχών φιλάθλων και την προετοιμασία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League το 2022 ή το 2023 στο Παγκρήτιο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση