Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ
Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ

Εθνικός Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ αντί ΕΣΚΑΝ

Απντώντας στην ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, γνωστοποίησε ότι υπεγράφη η μετατροπή του ΕΣΚΑΝ σε Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Μεταξύ άλλων είπε: «Στο πεδίο της καταπολέμησης του ενισχύουμε θεσμικά και στηρίζουμε την και το έργο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ που από σήμερα και μετά την υπογραφή υφυπουργού Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη μετατράπηκε σε Εθνικό Οργανισμό για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ στο πλαίσιο συμμόρφωσής μας με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι-. Συστήσαμε επιστημονική για την υποστήριξη του έργου του, προχωρήσαμε τη διαδικασία μεταφοράς του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ του ΟΑΚΑ στον “Δημόκριτο”,  ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την του απαιτούμενου εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία του, ύψους 2 εκατ. ».

Με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ αποτελούμενη από τους κ. Γραμμένο, Αντωνίου, Λασκαράκη, Θωμαΐδη και Δέδε συναντήθηκε, χθες, ο υφυπουργός Αθλητισμού, με αντικείμενα συζήτησης το επικείμενο που θα αφορά τη λειτουργία των λεσχών φιλάθλων και την προετοιμασία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League το ή το 2023 στο Παγκρήτιο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση