Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη μνήμη Κ. Πρίντζου
Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη μνήμη Κ. Πρίντζου

Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη μνήμη Κ. Πρίντζου

 

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου τιμά το παρελθόν, δημιουργεί το μέλλον

Εσωτερικό των ακαδημιών Μπάσκετ διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ του Βόλου. Παρουσία των γονιών τους και μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα οι μικροί χάρηκαν το παιχνίδι, ανέπτυξαν σχέσεις φιλίας και έκαναν επίδειξη του ταλέντου τους.

Το εσωτερικό ακαδημιών μπάσκετ, ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του βετεράνου άσσου του Βολιώτικου ποδοσφαίρου, τ. βουλευτή της Ν.Δ. και εξαιρετικού επιστήμονα –ιατρού, Κωνσταντίνου Πρίντζου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη καλωσόρισε τα παιδιά, ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο. Συνεχάρη την προπονητική ομάδα  για τη δουλειά της, ενώ επεσήμανε πως παρά τις αντιξοότητες και τις μεγάλες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει δυνατός και πρωταγωνιστής.

Η «σημαία» του Ιάσωνας Χατζής, απένειμε τιμητική πλακέττα στην κόρη του εκλιπόντος Ντίμη Πρίντζου, αφού πρώτα αναφέρθηκε εκτενώς στη δράση του αείμνηστου Κώστα Πρίντζου. Επίσης, αναφέρθηκε και στη σημαντική προσφορά προς τον σύλλογο του αδελφού του εκλιπόντος και βετεράνου ποδοσφαιριστή του Νικήτα Πρίντζου.

Με τη σειρά της, η Ντίμη Πρίντζου, ευχαρίστησε τον για τη σημαντική τιμή στη μνήμη του πατέρα της και ευχήθηκε στον ιστορικό σύλλογο να συνεχίσει να προσφέρει στην αθλούμενη της Μαγνησίας και να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα παιδιά όλων των τμημάτων, χωρισμένα σε ομάδες, έπαιξαν πολλούς αγώνες, χάρηκαν με τη ψυχή τους, ενώ όμορφη εικόνα ήταν όταν οι καλαθοσφαιριστές της παιδικής ομάδας κοουτσάριζαν τα παιδιά των ακαδημιών και τα παρότρυναν στο παιχνίδι τους.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ δόθηκαν και πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά. Νικητές στα σουτ στις μικρές κατηγορίες αναδείχθηκαν οι Μάρκου Ελένη και Έλενα Κατσαμάκη, ενώ στην μεγάλη κατηγορία νικητής στις βολές ήταν ο Αχιλλέας Ντάτσιος και στα τρίποντα ο Κώστας Τσόγκας. Οι νικητές πήραν δώρο από μία μπλούζα με το λογότυπο του συλλόγου.

Επίσης, μπλούζες, χορηγία του γνωστού Κτηνιατρικού Κέντρου του κτηνίατρου Δημήτρη Ιωνά, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας. Εξάλλου, οι παίκτες της παιδικής ομάδας πήραν δώρο από μια συλλεκτική αφίσα με την πορεία τους στο σύλλογο, ενώ οι κορασίδες αθλητικό υλικό.

Σ' όλα τα παιδιά μοιράστηκαν , γλυκά και γαλατάκια, χορηγία του ΕΒΟΛ.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, παραβρέθηκαν οι Τσεκούρας Νίκος, Χατζής Ιάσωνας, Μουρτζίνος Δημήτρης, Κυριακόπουλος Κυριάκος, Ρούμπος Νικόλαος, ενώ την οργάνωση είχαν αναλάβει οι υπεύθυνες των τμημάτων Ράμμου Ιωάννα, Σχοινά Νάνσυ και Παπαθανασίου Ελένη.

Το παρών έδωσαν επίσης ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μυριτζής και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Κώστας Δέρβος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση