Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ερυθρόλευκη επίδειξη δύναμης (3-0)
Ερυθρόλευκη επίδειξη δύναμης (3-0)

Ερυθρόλευκη επίδειξη δύναμης (3-0)

Ο ήταν ανώτερος από την Κύπρο Κορυδαλλού και την κέρδισε εύκολα με 3-0, στο δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό ς του στο Καρπενήσι – Κορυφαίος και σκόρερ δύο τερμάτων ο Διαμαντόπουλος, άνοιξε το σκορ ο “νέος” Αλαμάνης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, σε ένα παιχνίδι κέντρου με δύο μόλις καλές στιγμές, μία για την κάθε ομάδα. Στο 28′ η είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Παυλόπουλο να σουτάρει, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Ο απείλησε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον κινητικότατο και σε αυτό το φιλικό, Σκοπελίτη να αστοχεί σε σουτ από πλεονεκτική θέση.

Άλλαξε και… “βρόντηξε” στην επανάληψη

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μένοντας ανικανοποίητος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, άλλαξε και τους 11 ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο 45λεπτο. Τα νέα πρόσωπα μόλις πέρασε το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, βρήκαν ρυθμό, πάτησαν γκάζι και… ξέχασαν να πάρουν το πόδι τους από εκεί.

Μόλις στο 55′, λοιπόν, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με όμορφη ενέργεια του Αλαμάνη μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Ζέρη από τη δεξιά πλευρά. Στο 62′ ο Ολυμπιακός διεύρυνε το προβάδισμά του, με τον Διαμαντόπουλο, που άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Αλαμάνης ήταν αυτός που, σε φάση διαρκείας, βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Κύπρου, αστόχησε και στη συνέχεια έστρωσε τη μπάλα στον Διαμαντόπουλο, που δε θα μπορούσε να αστοχήσει για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Διαμαντόπουλος σκόραρε, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρώτη φιλική νίκη των ερυθρολεύκων, όταν ο Φερνάντεζ, με εξαιρετική πάσα, τον βρήκε μέσα στην περιοχή, κι εκείνος με διπλή προσπάθεια πραγματοποίησε το 3-0.

Τα επόμενα λεπτά, ελέω και των πολλών αλλαγών, δεν είχαν ανάλογο αγωνιστικό ρυθμό, με την Κύπρο να μη μπορεί να αντιδράσει και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χρυσοστομίδη.

Τελικό σκορ, 3-0 για τον Ολυμπιακό, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να μη μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, εξαιτίας της δυναμικότητας του σημερινού του αάλου (η Κορυδαλλού αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά).

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Χιντζίδης, ικολόπουλος, Αρίτης, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κυζιρίδης, Μοράν, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Καραμανλής, τάσιος, Τσιάρας, Φερνάντες, Γκουγκούδης, Νικολιάς, Αλαμάνης και Διαμαντόπουλος.

: Μηλιώνης, Φαφούτης, Ντρούζας, Κόμης, Ντικούνος, Ιωακειμίδης, Σιμάκος, Ταμπάκος, Παυλόπουλος, Άντερσον Ντα Κόστα, Βλάντιτς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση