Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έργα αποκατάστασης των γηπέδων Μαγνησιακού και Σαρακηνού
Έργα αποκατάστασης των γηπέδων Μαγνησιακού και Σαρακηνού

Έργα αποκατάστασης των γηπέδων Μαγνησιακού και Σαρακηνού

Έργ ποκατάστασης των γηπέδων Μαγνησιακού και Σαρακηνού, συνολικού προϋπολογισμού 322.400,00 ευρώ, θα ξεκινήσουν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα από την Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, καθώς ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ς Θεσσαλίας και προκηρύχθηκε ανοιχτή ηλεκτρονική διαδικασία για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης.

Αντικείμενο του υ είναι η προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης των δύο γηπέδων.

Ειδικότερα οι εργασίες που προβλέπεται να υλοποιηθούν είναι:

  • Επιμελής καθαρισμός της υπάρχουσας επιφάνειας εδάφους με αποξήλωση του παλιού φυσικού χλοοτάπητα και απομάκρυνση της φυτικής γης.
  • Δημιουργία υπόβασης
  • Επιμελής εξομάλυνση της αγωνιστικής επιφάνειας και ευθυγράμμιση του αγωνιστικού χώρου
  • Εγκατάσταση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα
  • Η πλήρωση του τάπητα με κατάλληλα υλικά
  • Χτένισμα των ινών
  • ραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου

Όπως ανέφερε η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη: «Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές. Συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμε και τους αθλητικούς συλλόγους, επιδιώκοντας να δώσουμε σύγχρο αθλητικούς χώρους στη νεολαία».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση