Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σειρά συναντήσεων του Δ. Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στην Αθήνα

Σειρά συναντήσεων του Δ. Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στην Αθήνα

Σε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα.

Η τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη Κάβουρα Νικόλαο και Μεταφτσή Αλέξανδρο είχε συνάντηση αρχικά με τον νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σιώτο Δημήτριο από τον οποίο αιτήθηκε την αποστολή απάντησης στο έγγραφο υπόμνημα για την κατηγορία στην όποια θα αγωνιστεί η ομάδα την νέα αθλητική περίοδο καθώς και για τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από τη μεριά της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε (χωρίς έγγραφο) ότι η ισχύς του ΚΑΠ που έχει ψηφιστεί από τη Γ.Σ των σωματείων της ΕΠΟ την περασμένη χρονιά μάλλον θα ενεργοποιηθεί από την αθλητική περίοδο 2016-17, για όσες ομάδες αποχωρούν από πρωτάθλημα εν εξελίξει, αφήνοντας «παράθυρο» ώστε ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Η επιτροπή συναντήθηκε επίσης με δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ειδικευμένο σε αθλητικά θέματα προκειμένου να πάρουμε νομικές συμβουλές, αποκομίζοντας το συμπέρασμα ότι μπορούν να κινηθούν για την επόμενη μέρα χωρίς οι οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης ΠΑΕ, να αποτελούν τροχοπέδη για όσους ενδιαφερθούν να την διοικήσουν στο μέλλον.

Στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και με το διευθυντή του Γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού , Φιλιππούση Ιάκωβο, συναντήθηκαν στο γραφείο του με τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Παπαλάκη Κωνσταντίνο με τον οποίο έγινε διεξοδική συζήτηση, η οποία κατέληξε στην εισαγωγή του υπομνήματος στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της ΕΕΑ σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, την έκδοση απόφασης από τα μέλη της ΕΕΑ και την αποστολή έγγραφης απάντησης εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι επαφές συνεχίστηκαν στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων όπου συνάντησαν τη νέα υφυπουργό Χρυσοβελώνη Μαρίνα, την ενημέρωσαν για τις προηγούμενες επαφές και ζήτησαν τη συνδρομή της τόσο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονη όσο και προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γκιρτζίκη Γεώργιο, ενέργειες οι οποίες έγιναν άμεσα και προς τις δυο κατευθύνσεις, όπως ενημερώθηκαν από το γραφείο της κας Χρυσοβελώνη, ενώ επίκειται και συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα .

Ο κύκλος των επαφών έκλεισε με συνάντηση, με τον γνωστό δικηγόρο Αθλητικών υποθέσεων Αργύρη Λίβα, ο οποίος τους υποδέχθηκε στην κατοικία του, στην όποια αναρρώνει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και με τον οποίο έγινε αναλυτική συζήτηση γύρω από τις ενέργειες που έχουν γίνει και από αυτές που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον.

Η εμπειρία του συγκεκριμένου νομικού σε αθλητικά θέματα, ο οποίος συνέστησε υπομονή και μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς βιασύνες, αποτελεί έναν οδικό χάρτη με τον οποίο θα κινηθεί ο Ερασιτέχνης από τούδε και στο εξής.

Μετά τις επαφές, από τις οποίες πηγάζει μια συγκρατημένη αισιοδοξία συνιστούν στους χιλιάδες φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ υπομονή, εμπιστοσύνη στις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ώστε αφενός η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική κατηγορία αφετέρου όταν επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες να μην την ακολουθούν τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στην προσπάθειά του αυτή δεν είναι μόνος, έχει βρει συμμάχους τους οποίους χρειάζεται και θα συνεχίσει τις ενέργειές του μέχρι να ευοδωθούν αυτές και η ομάδα να ξαναγυρίσει στα γήπεδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Ανοιχτή επιστολή προς βουλευτές Μαγνησίας - https://t.co/VNFdKbPwfa -

  • Μνήμη Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου - https://t.co/qadBfhsQC9 -

  • Συνέχεια κουνουποκτονίας στη Μαγνησία - https://t.co/pGSh4X6CWO -

"Αλιεύοντας" την είδηση