Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επταμελής η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – Φουντώνουν τα σενάρια της νέας εποχής
Επταμελής η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – Φουντώνουν τα σενάρια της νέας εποχής

Επταμελής η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου – Φουντώνουν τα σενάρια της νέας εποχής

Πλιούς γνώριμους κι καινούρια πρόσωπα περιλαμβάνει το επταμελές διοικητικό σχήμα, που πρότεινε ο Ερασιτέχνης για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ στο Ειρηνοδικείο .

Συγκεκριμένα, η πρόταση για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης περιλαμβάνει τους εξής εφτά: Κώστα , ιώργο Πράτο, ιάννη Καφενταράκη, Βασίλη Κούκιο, Δημήτρη Πέγιο, Αποστόλη Σκαφίδα και Ηλία Ντινέζο.

Πλέον, το λόγο θα πάρει το Ειρηνοδικείο της πόλης μας, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως στο νέο συμβούλιο για τη συγκρότησή του σε σώμα και την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Η νέα διοίκηση φέρνει… νέα εποχή στο ρόστερ της ομάδας

Και όπως συνηθίζεται, πριν καλά καλά ανακοινωθεί κι επίσημα το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ , τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και των μεταγραφικών αποκτημάτων ξεκίνησαν.

Συγκεκριμένα, οι “”, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, γλυκοκοιτάζουν περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών, που γνωρίζουν καλά την κατηγορία της Football League κι έχουν περάσει ξανά από την πόλη του , φορώντας είτε την κόκκινη, είτε την μπλε φόρμα!

Τζαναβάρας, Βαζάκας και Χαραλαμπίδης αποτελούν την τριπλέτα που έχει διαρρεύσει στα μέσα, με τον τελευταίο μέχρι στιγμής να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ως νέος και λάτρης του επιθετικού και γρήγορου ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά, το έμψυχο δυναμικό, προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι η παραμονή κάποιων σημαντικών μονάδων της αγωνιστικής σεζόν που πέρασε, όπως του Μπιτάνγκ και του Διαμαντόπουλου, σε συνδυασμό με την πλαισίωσή τους από ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας. Ήδη οι πληροροφίες αναφέρουν πως τρεις ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχουν δεχτεί κρούση από τους ιθυνοντες της ΠΑΕ: Ο λόγος για τους Βέρτζο, Ροτζέριο και Στρατηλάτη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση