Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επτά αθλητές -τριες της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης
Επτά αθλητές -τριες της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης

Επτά αθλητές -τριες της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες και στους επίλεκτους της ΚΟΕ Τεχνικής Κολύμβησης

 

 

Από την Κολυμβητική Ομοσπονδί Ελλάδς ανακοινώθηκαν οι προεθνικές ομάδες 2022-2023.Τρεις αθλήτριες του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «η ΙΚΗ» είναι στην αθλητριών προεθνικής της Κ.

Πρόκειται για τις: Αθανασία Καρατσιβή, Μπάδρα Αποστολία και Λυδία Παντελόγλου.

Επίσης, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επίλεκτων της Κ στην τεχνική κολύμβηση.

Στις λίστες επίλεκτων αθλητών είναι και οι αθλητές του συλλόγου μας: Σανίδας Ευάγγελος και Μπαρτζώκας Αθανάσιος, καθώς και οι αθλήτριες Παντελόγλου Λυδία, Γκουντούλα Αριέτα και Βασιλειάδη Φαίδρα.

Οι διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, είναι το μιας προσπάθειας ενός έτους σκληρής, μεθοδικής και πολύ σωστής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή του τμήματος κ.Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Η Δ.Ε. του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά, τα οποία μέσα από τον καθημερινό αγώνα και τις επιτυχίες που καταγράφουν, μας κάνουν περήφα, όπως και τον προπονητή μας, που βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιτυχίες.

Μεταγραφικές προσθήκες

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο και η καθημερινή δουλειά που γίνεται, σύντομα θα αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς, ενώ οι έξι νέες μεταγραφικές προσθήκες με εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες, έρχονται να ενισχύσουν το πολύ καλό αγωνιστικό δυναμικό του τμήματος με συνολικά 25 αθλητές κι αθλήτριες.

Τα νέα μέλη της αγωνιστικής ομάδας, είναι: Καρατσιβή Αθανασία, 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης 2022, Μπάδρα Αποστολία, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Τσιδώνη αταλία, κάτοχος Πανελλήνιων επιδόσεων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βενέτης Βασίλειος, Μαυροπούλου Σίσσυ και Σαλέμης Γεώργιος.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας, τα νέα παιδιά που επέλεξαν να γίνουν μέλη της ομάδας μας και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές κι αθλήτριές μας, καλή αγωνιστική χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους των παιδιών, που στηρίζουν τις προσπάθειες και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Οργανώνουμε το τμήμα με μια προοπτική δυναμικής συνέχειας, καθώς όλα τα παιδιά καταγράφουν καθημερινά αγωνιστική συνέπεια, πρόοδο και συνεχή βελτίωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση