Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης στο τουρνουά RESPECT CUP
Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης  στο τουρνουά RESPECT CUP

Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης στο τουρνουά RESPECT CUP

Με γεμάτες τις βαλίτσες με εμπειρίες κι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΔΑΦΝΗΣ μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο παιδικού ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής 2-5/1/2019.

Η αποστολή της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον υπεύθυνο Ακαδημιών Μελέτη Γιούργα και με τον προπονητή της Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και τους συνοδούς- που ακολούθησαν φιλοξενήθηκαν στο ALEXANDER BEACH HOTEL στην Ανάβυσσο με την άρτια πάντα επίβλεψη των υπευθύνων της διοργάνωσης του RespectCup Δαλκαφούκη Μιχάλη και Τσαπόγα Γιώργου αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής με τον πρόεδρό της Δημήτριο Γιαρένη.

Οι μικροί είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων Σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας όπως με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τις Σχολές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΥΡΓΟΥ, τη SPORTING CP ATHENS ACADEMY κι αρκετές άλλες Ακαδημίες που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική αλλά την ψυχαγωγία και την των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.

Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων που συνόδευσαν την αποστολή στις προσπάθειες των αθλητών που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.

Έτσι, με τη λήξη του η Ακαδημία της Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον όχι μόνο στην αλλά και στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση