Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης στο τουρνουά RESPECT CUP
Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης  στο τουρνουά RESPECT CUP

Επιτυχημένη συμμετοχή των Ακαδημιών της Δάφνης στο τουρνουά RESPECT CUP

Με γεμάτες τις βαλίτσες με εμπειρίες κι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΔΑΦΝΗΣ μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο παιδικού ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής 2-5/1/2019.

Η της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον υπεύθυνο Ακαδημιών Μελέτη ιούργα και με τον προπονητή της Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και τους συνοδούς- που ακολούθησαν φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ALEXANDER BEACH HOTEL στην Ανάβυσσο με την άρτια πάντα επίβλεψη των υπευθύνων της διοργάνωσης του RespectCup Δαλκαφούκη Μιχάλη και Τσαπόγα ιώργου αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής με τον πρόεδρό της Δημήτριο Γιαρένη.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων Σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης ς όπως με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τις Σχολές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΥΡΓΟΥ, τη SPORTING CP ATHENS ACADEMY κι αρκετές άλλες Ακαδημίες που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή αλλά την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.

Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων που συνόδευσαν την στις προσπάθειες των αθλητών που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με πολλή κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.

Έτσι, με τη λήξη του η Ακαδημία της Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον όχι μόνο στην αλλά και στο Βόλο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση