Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επιτυχίες νεαρών σκακιστών του Βόλου σε διαδικτυακά τουρνουά
Επιτυχίες νεαρών σκακιστών του Βόλου σε διαδικτυακά τουρνουά

Επιτυχίες νεαρών σκακιστών του Βόλου σε διαδικτυακά τουρνουά

Σημαντικές επιτυχίες για νεαρούς σκακιστές του σημειώνονται κατά τη διάρκεια της κρίσης που επέφερε ο κορονοϊός και στο καθώς καταφέρνουν να διακριθούν στα διαδικτυακά πλέον τουρνουά που διοργανώνονται αυτήν την περίοδο.

Πρωταγωνιστές σε αυτές τις επιτυχίες είναι για ακόμη μία φορά τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη από το , ο 16χρονος Κωνσταντίνος και ο 12χρονος Χρήστος της Ε.Σ. Θεσ/νίκης, που προκρίθηκαν μέσα από διαδικτυακό τουρνουά της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και κλήθηκαν να συμμετέχουν με την Εθνική Διαδικτυακή Ομάδα Ελλάδος σε 2 φιλικούς αγώνες με τις Εθνικές Ρουμανίας και Γεωργίας.

Στην Εθνική Διαδικτυακή Ομάδα Ελλάδος στον αγώνα με την κλήθηκε επίσης να συμμετέχει, μετά από πρόκρισή του μέσα από το ίδιο διαδικτυακό τουρνουά, ο 10χρονος Βολιώτης Γκαβαρδίνας Αντώνιος που ανήκει στην Ευβοϊκή Ε.Σ.

Να σημειωθεί ότι πρόκριση για την Εθνική Διαδικτυακή Ομάδα Ελλάδος μέσα από το συγκεκριμένο διαδικτυακό τουρνουά βάσει κατάταξης και βαθμολογίας θα έπρεπε να πάρει και η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα της Ακαδημίας Σκακιστών αλλά για ανεξήγητο λόγο δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στα δύο με και Γεωργία.

O 16χρονος Ραφτόπουλος Εμμανουήλ της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου προκρίθηκε μέσα από διαδικτυακό τουρνουά και θα είναι ένας από τους 40 νεαρούς σκακιστές παγκοσμίως, που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ το φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Σκακιού κάτω των 20 ετών Ουκρανό GM Evgeny Shtembuliak (2620 ELO), την Πέμπτη 14/5/2020 6 μ.μ.

Τέλος ο 9χρονος Μπουγάς Γεώργιος της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου πήρε την πρώτη θέση μεταξύ 63 σκακιστών και σκακιστριών από όλη την , με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, στο 2ο Ατομικό Νεανικό Τουρνουά Κανονικού Χρόνου που διοργάνωσε ο Σ.Σ. Λάρισας σε με την διαδικτυακή ομάδα Eskaki.gr

Ενημέρωση για το στην και τον κόσμο, καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση