Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος
Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος

Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος

 

Το τμήμα ς του ΑΣ   1937  κάνει επανεκκίνηση κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία το μέλλον. Τα πρώτα αγωνιστικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν  με τις επιτυχίες των μικρών δελφινιών .

Στους “ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ” στην πισίνα της ς, τα παιδιά γύρισαν στην αγωνιστική δραστηριότητα τους και παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας και τις άδειες κερκίδες, τα χαμόγελα έλαμψαν στα πρόσωπά τους.

Το κλείνει λοιπόν για τα προαγωνιστικά  με επιτυχίες.

Κατέκτησαν συγκεκριμένα:

5 Πρώτες θέσεις στα 4×50 Ελ και Μ.Ο με τις (Τζούμα, Αλεξιάδη, Τζουμερκιώτη,  Σαχίνη)  Καραζαφείρη Δ.(100 Πετ), Φλαρά Ελ.(50 κ 100 Πρ)

4 Δεύτερες θέσεις με τις: Γραμμένη Φ, Σαχίνη Ελ., Τζούμα , Σεμέλη.

5 Τρίτες θέσεις με τους: Αλεξιάδη Ας (50υπτ50 Πρ),Μέκκα Ι(100/200 Πρ) και 4×50 Ελ/Κορ 10 ετών(Φλαρά, Αναγνώστου, Σούντη,  Γεωργαλά).αγωνίστηκαν επιτυγχάνοντας  προσωπικά ρεκόρ.

Επίσης αγωνίστηκαν με μεγάλη και ατομικές νέες επιδόσεις  οι κολυμβητές  Μιχαλάκης Ι (3×4ες θέσεις )Αζας Χρ και οι   Μαυροπούλου Χρ, Αυγέρου Περ.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι για  την αγωνιστική ομάδα στις 17-19 Δεκεμβρίου που θα συμμετάσχει στο διεθνές μήτιγκ ς “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ” στην Θεσσαλονίκη.

Διοίκηση  και προπονητές είναι παρόντες για να στηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση