Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος
Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος

Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης Αντώνης Δρόσος

 

Το του ΑΣ   Βόλου 1937  κάνει επανεκκίνηση κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία το . Τα πρώτα αγωνιστικά το επιβεβαιώνουν  με τις επιτυχίες των μικρών δελφινιών .

Στους αγώνες “ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ” στην πισίνα της Λάρισας, τα παιδιά γύρισαν στην αγωνιστική δραστηριότητα τους και παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας και τις άδειες κερκίδες, τα χαμόγελα έλαμψαν στα πρόσωπά τους.

Το 2021 κλείνει λοιπόν για τα προαγωνιστικά  τμήματα με επιτυχίες.

Κατέκτησαν συγκεκριμένα:

5 Πρώτες θέσεις στα 4×50 Ελ και Μ.Ο με τις (Τζούμα, Αλεξιάδη, Τζουμερκιώτη,  Σαχίνη)  Καραζαφείρη Δ.( Πετ), Φλαρά Ελ.(50 κ Πρ)

4 Δεύτερες θέσεις με τις: ραμμένη Φ, Σαχίνη Ελ., Τζούμα , Σεμέλη.

5 Τρίτες θέσεις με τους: Αλεξιάδη Ας (50υπτ50 Πρ),Μέκκα Ι(100/200 Πρ) και 4×50 Ελ/Κορ 10 ετών(Φλαρά, Αναγνώστου, Σούντη,  εωργαλά).αγωνίστηκαν επιτυγχάνοντας  προσωπικά ρεκόρ.

Επίσης αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και ατομικές νέες επιδόσεις  οι κολυμβητές  Μιχαλάκης Ι (3×4ες θέσεις )Αζας Χρ και οι κολυμβήτριες  Μαυροπούλου Χρ, Αυγέρου Περ.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι για  την αγωνιστική ομάδα στις 17-19 Δεκεμβρίου που θα συμμετάσχει στο διεθνές μήτιγκ κολύμβησης “ΑΛΕΞΑΡΕΙΑ” στην Θεσσαλονίκη.

Διοίκηση  και προπονητές είναι τες για να στηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση