Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επιτυχίες αθλητών Τεχνικής Κολύμβησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Επιτυχίες αθλητών Τεχνικής Κολύμβησης του  ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Επιτυχίες αθλητών Τεχνικής Κολύμβησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Πρωταγωνιστές στους χειμερινούς αγώνες Τεχνικής κολύμβησης ήταν οι κολυμβητές του που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 15-16/03/2019.

Τα αποτελέσματα της ομάδας, όντας σε υψηλό επίπεδο, για άλλη μια φορά επαληθεύουν τη ρήση «ό,τι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση».

Πέραν από τις πανελλήνιες διακρίσεις φανερώνουν τον τρόπο της δουλειάς που γίνεται συνδυάζοντας την ποιότητα, την υπομονή, τη γνώση και την εμπειρία, δικαιώνοντας όλους όσοι πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από το σωστό προγραμματισμό και τη σωστή προπόνηση.
Απόδειξη αποτελεί η επίτευξη του Παγκόσμιου ορίου στα 400 ελεύθερο (διπλά πέδιλα) από την πρωταθλήτρια Ελλάδας κολυμβήτρια Στάμου Ελευθερία και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην Αίγυπτο το καλοκαίρι.

Η πρώτη θέση επίσης στα 200 ελ (πέδιλα) που απέχει 30 cm από το παγκόσμιο όριο. Η μικρή Δέσποινα Παπαδοπούλου που κατέκτησε 3 μετάλλια, 2 αργυρά 100 και 400 ελ. (παγκορασίδων Α) και ένα χάλκινο στα 200 ελ. Το είναι μπροστά της και δείχνει έτοιμη για μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις.

Οι κολυμβητές Στριμπάκος Στράτος και Μαντζιάρη Βασιλική που κατέκτησαν από μία δεύτερη θέση στα 400 ελ. παρότι ο Στριμπάκος προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες και η Μαντζιάρη ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στη μέση της.

Η πολύ καλή εμφάνιση των μικρών Ιωάννου Δημήτρη και Σανιδά Άρτεμις που βελτίωσαν τις επιδόσεις τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ, συνετέλεσε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Η Διοίκηση του και η εφορία της ομάδας συγχαίρει τους κολυμβητές και τους προπονητές και ευχαριστεί τους γονείς για την πολύτιμη και παρουσία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση