Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου κι έφορος του τμήματος , εξήρε τη δουλειά όλων των προπονητών του τμήματος κι ειδικότερα τους: Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου , Ελένη Σκουργιά, κάνοντας λόγο για ένα πρότυπο τμήμα, ενώ εξήρε και τα δουλειά των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Αναφέρθηκε στις επιτυχίες του τμήματος σε βαλκανικούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, οι οποίες βελτιώθηκαν και στις οποίες προπονούνται οι αθλητές κι οι αθλήτριες, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους γονείς των αθλητών και αθλητριών για συμμετοχή στον Ερασιτέχνη. Όπως είπε «Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό . Θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, γιατί η Νίκη έχει μέλλον μόνο με δυνατό Ερασιτέχνη».

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Δυτ. Μακεδονίας κι Ηπείρου, Δημήτρης Χαλβατζάρας ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες στο τμήμα, ενώ ο Τεχνικός Σύμβουλος ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Θανάσης Μπουλογιώργος, δήλωσε ότι μπορεί το τμήμα να δημιουργήθηκε το 2009 αλλά φέρει μεγάλο name με μεγάλη δυναμική και διακρίσεις με αξιόλογους προπονητές σε μεγάλα πρωταθλήματα κι αθλητικές διοργανώσεις.

Τέλος ο πρώτος έφορος του τμήματος στίβου (2009-2012) και πρώην γραμματέα της Ερασιτεχνικής Νίκη Βόλου Κώστας Γαργάλας, αναφέρθηκε στο πως δημιουργήθηκε η ιδέα για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, κάνοντας παραλληλισμό της ζωής και των αθλημάτων του στίβου. Όπως είπε «Αυτό ήταν η πεμπτουσία για τη δημιουργία του τμήματος το 2009 και η οποία έχει διατηρηθεί με σοβαρούς παράγοντες κι άξιους προπονητές».

Το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος Στέλιος Σταματίου αναφέρθηκε στις διακρίσεις των βραβευμένων κι όχι μόνο αθλητών κι αθλητριών σε βαλκανικούς αγώνες, πανελλήνια πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες, ενώ ο Δημήτρης Μπατζανός, επίσης μέλος της Δ.Ε. αναφέρθηκε στις υποδομές και στην προσπάθεια βελτίωσης που καταβάλλεται κι ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο τμήμα στίβου. Όπως ανέφερε ο κ. Μπατζανός «Από τον Σεπτέμβριο καταβάλλεται συνεχόμενη προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών προπόνησης των αθλητών. Δημιουργήθηκε αίθουσα κρυος κι εφαρμόζονται νέα προπονητικά προγράμματα βασισμένα σε διεθνή πρότυπα».

Τέλος ο Γιώργος Τάκης, μέλος της Δ.Ε. και λογιστής του Ερασιτέχνη της Νίκης, δήλωσε ότι από τον Σεπτέμβριο, καταβάλλονται προσπάθειες όσον αφορά στα οικονομικά του τμήματος. Ευχαρίστησε τους γονείς και τόνισε ότι το τμήμα δεν οφείλει πουθενά και σε κανέναν, ενώ πρόσθεσε ότι από τα έσοδα, το 50% διατίθεται στην πληρωμή κι ασφάλιση των προπονητών, διευκρινίζοντας ότι η Νίκη Βόλου είναι από τα λίγα σωματεία που ασφαλίζει 25 προπονητές, ένα 25% διατίθεται στην αγορά υλικού και το υπόλοιπο 25% μένει αποθεματικό στα ταμεία του τμήματος.

Βραβεύσεις

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές κι αθλήτριες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Εφήβων και νεάνιδων που διεξήχθησαν την χρονιά που μας πέρασε στην Καβάλα στα και στις Σέρρες.

Ειδικότερα τιμήθηκαν η αθλήτρια Ευσταθία Φλώρου η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κρούσεβατς στη Σερβία το καλοκαίρι του 2016 στα 3.000 μ., την 1η θέση στο πανελλήνια πρωτάθλημα παγκορασίδων στα στα 3.000 μ. και τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στις Σέρρες στα 1.500 μ., η Δήμητρα αλά η οποία κατέκτησε την 9η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Κρούσεβατς στη Σερβία στα μ., την 1η θέση στα μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων στα Τρίκαλα, και την 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στα 100 μ., ο Χρήστος Γκαράς, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στα 300 μ. εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, η Κατερίνα Κόκκαλη που κατέκτησε την 7η θέση στο άλμα εις μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων που διεξήχθη στην Καβάλα, η Μαρία Σταματίου που κατέκτησε την 10η θέση στα 80μ. πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων, ο Νίκος Αλεξανδρίδης που κατέκτησε την 10η θέση στα 400μ. εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, η Δήμητρα – Μαρία Αλεξανδρίδου που κατέκτησε την 13η θέση στα 2.000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων, η Ξανθίππη – Παρασκευή Φιλατζικιώτη που κατέκτησε την 15η θέση στα 2.000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων και ο Αλκιβιάδης Στασινός ο οποίος κατέκτησε την 21η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα.

Τέλος βραβεύτηκε ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής, Στέλιος Πλαΐνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2012, κι αποτελεί το νεότερο αθλητή της Νίκης Βόλου.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου οι τρεις τυχεροί που κληρώθηκαν έλαβαν μία δωροεπιταγή ύψους 50ευρώ έκαστος προσφορά του τμήματος για αγορά αθλητικού υλικού.

Ακολούθησε πάρτι με μπουφέ και μουσική. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Δ.Ε. του τμήματος, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά τους γονείς καθώς και τους χορηγούς που στηρίζουν το τμήμα κι ειδικότερα τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ταχυμεταφορές interpost, τον παιδότοπο Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ, τα κρεοπωλεία ΜΑΡΜΙ, τα οπτικά ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, την Υγραεριοκίνηση ΣΩΤΗΡΙΟΥ, τον διαιτολόγο – διατροφολόγο Κων. Λάμπη, το κρεοπωλείο Ο ΔΡΟΣΟΣ, Διεκπεραιώσεις αυτοκινήτων Δανηλόπουλος Δημήτρης, το Puerto Espresso Bar, Αποστόλου Ευαγγελία και το IRON FACTORY FARMAKIOTIS.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση