Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους
Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους

Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους

 Μεγάλη επιτυχί σημείωσε η ημερίδ  με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους»,  που διοργάνωσαν  από κοινού ,  ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης , το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο του .

Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός της παρουσίας , εκτός των αθλουμένων στις ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών) των ομάδων, ήταν τόσο η παρουσία των πολλών γονέων αλλά και της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ .

Έτσι , μικροί και μεγάλοι , είχαν την ευκαιρία από κοινού να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τις Πρώτες Βοήθειες από τον αντιπρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο , για τη Διατροφή από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Παναγιώτη Ζήση και για τις αθλητικές κακώσεις από τον χειρουργό – ορθοπεδικό Βαβέτση Γεώργιο , ο όποιος είναι και ο ιατρός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού .

Την ημερίδα προλόγισαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος του ΑΟ Μεταμόρφωσης  Απόστολος Κρεμαστάς .

Παρόντες στην ήταν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Μεταφτσής Αλέξανδρος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης , Σαχίνης Ζάκος , οι προπονητές των ακαδημιών Ράμμου Ιωάννα και Σουλτάνη Ραφαέλα , οι Καπουρνιώτης Μιχάλης (προπονητής και της γυναικείας ομάδας) , ο Καραγιώργης Κώστας (συνεργάτης και του προπονητή στην ανδρική ομάδα) και ο  Μάριος Μπορίνος , συνεργάτης του προπονητή στη του Ολυμπιακού Βόλου  και προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Μεταμόρφωσης .

Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα , οι εισηγητές δέχθηκαν ερωτήσεις και έδωσαν απαντήσεις , ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για επισκέψεις ανά τμήμα , όπου θα μπορέσουν να μιλήσουν περισσότερο και πιο εξειδικευμένα αν και με την ηλικία των παιδιών.

H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τον χειρουργό ορθοπεδικό Βαβέτση Γεώργιο, τον  διαιτολόγο-διατροφολόγο Παναγιώτη Ζήση και τον αντιπρόεδρο της ΕΟ Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ηλιόπουλο Βασίλη για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας και τις γνώσεις που προσέφεραν στα α και κορίτσια των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου .

 

olyb1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση