Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους
Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους

Με επιτυχία  η ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους

 Μεγάλη σημείωσε η ημερίδα  με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους»,  που διοργάνωσαν  από κοινού ,  ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης , το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και 12.00 στο του Βόλου .

Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός της παρουσίας , εκτός των αθλουμένων στις ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών) των ομάδων, ήταν τόσο η παρουσία των πολλών γονέων αλλά και της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ .

Έτσι , μικροί και μεγάλοι , είχαν την ευκαιρία από κοινού να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τις Πρώτες Βοήθειες από τον αντιπρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο , για τη Διατροφή από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Παναγιώτη Ζήση και για τις αθλητικές κακώσεις από τον χειρουργό – ορθοπεδικό Βαβέτση Γεώργιο , ο όποιος είναι και ο ιατρός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .

Την ημερίδα προλόγισαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος του ΑΟ Μεταμόρφωσης  Απόστολος Κρεμαστάς .

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Μεταφτσής Αλέξανδρος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης , Σαχίνης Ζάκος , οι προπονητές των ακαδημιών Ράμμου Ιωάννα και Σουλτάνη Ραφαέλα , οι Καπουρνιώτης Μιχάλης (προπονητής και της γυναικείας ομάδας) , ο Καραγιώργης Κώστας (συνεργάτης και του προπονητή στην ανδρική ομάδα) και ο  Μάριος Μπορίνος , συνεργάτης του προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου  και προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Μεταμόρφωσης .

Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα , οι εισηγητές δέχθηκαν ερωτήσεις και έδωσαν απαντήσεις , ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για επισκέψεις ανά τμήμα , όπου θα μπορέσουν να μιλήσουν περισσότερο και πιο εξειδικευμένα ανάλογα και με την ηλικία των παιδιών.

H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ευχαριστεί τον χειρουργό ορθοπεδικό Βαβέτση Γεώργιο, τον  διαιτολόγο-διατροφολόγο Παναγιώτη Ζήση και τον αντιπρόεδρο της ΕΟ Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ηλιόπουλο Βασίλη για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας και τις γνώσεις που προσέφεραν στα αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου .

 

olyb1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση