Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επιστροφή σε ελληνικούς ρυθμούς
Επιστροφή σε ελληνικούς ρυθμούς

Επιστροφή σε ελληνικούς ρυθμούς

H διαφορετική αφετηρία… ψυχολογίας που σηματοδοτείται από τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό φάιναλ φορ της Μαδρίτης και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει ούτε… χιλιοστό τον τερματισμό των «αιωνίων» αάλων στο πρωτάθλημα, ενόψει του στο ΟΑΚΑ (2/5, 19.00) για την προτελευταία αγωνιστική.

Οι «ι» στρέφονται αναγκαστικά στη δση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος και θέλουν να ξεπεράσουν την απογοήτευση του πρόσφατου αποκλεισμού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των ελληνικών πλέι οφ. Για να πετύχει τον στόχο του, ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, θα πρέπει αρχικά να φύγει νικητής από την έδρα του Αρη, στο σημερινό (20.45, novasports 2, HD2) εξ ς παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού, κόντρα στον υποβιβασμένο Πανιώνιο, θα είναι πολύ ευκολότερη, επίσης σήμερα στο ΣΕΦ (19.00, OTE Sport 3 HD).

 Στο επικείμενο , ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με διαφορά εφτά πόντων για να «κόψει» πρώτος το νήμα της κανονικής περιόδου. Στην αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκαν οι Γκιστ και Λαουάλ, ενώ στον Αρη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάρεϊ Τόμας.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση