Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου
Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου

Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου

στην Κ17 ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής

Σε μια ιδιαίτερης σημασίας συμφωνία για την Κ17 ποδοσφαίρου προχώρησε ο Βόλου αφού συνήψε συμφωνία για επιστημονική συνεργασία με τον Dr. Ζήση Παπανικολάου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Προπονησιολογία Ποδοσφαίρου.

Ο dr Ζήσης Παπανικολάου είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου master στις αθλητικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο TEMPLE της Φιλαδέλφειας των .

στην Κ17 ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής

Παράλληλα ο Βόλου προχώρησε και στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 με τον προπονητή ποδοσφαίρου
Μαργαρίτη Καλαϊτζή.

Ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής γεννήθηκε στο Βόλο το 1993 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου B.

Έχει συνεργαστεί με τις ομάδες ΑΕ Βόλου-Διμηνίου , Αγία Παρασκευή και ΑΟ ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ Τρικάλων για προπόνηση σε ηλικίας 8-10 ετών ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ ΑΜΠΕΛΙΑΣ Φαρσάλων .

Την περασμένη χρονιά ήταν προπονητής στις ποδοσφαίρου της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας στην .

Συγκέντρωση στα γραφεία την Τρίτη 10/9 και ώρα 19.00

Σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου , Λαχανά 38 , 1ος όροφος , στα του Βόλου καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ17 προκειμένου να γνωριστούν με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας dr. Ζήση Παπανικολάου και τον προπονητή Μαργαρίτη Καλαϊτζή στην οποία μπορούν να παρευρεθούν και όσοι εκ των γονέων επιθυμούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση