Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου
Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου

Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου ο dr. Ζήσης Παπανικολάου

Προπονητής στην Κ17 ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής

Σε μια ιδιαίτερης σημασίας συμφωνία για την Κ17 ποδοσφαίρου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου αφού συνήψε συμφωνία για επιστημονική συνεργασία με τον Dr. Ζήση Παπανικολάου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Προπονησιολογία Ποδοσφαίρου.

Ο dr Ζήσης Παπανικολάου είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου master στις αθλητικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο TEMPLE της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Προπονητής στην Κ17 ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής

Παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε και στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 με τον προπονητή ποδοσφαίρου
Μαργαρίτη Καλαϊτζή.

Ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής γεννήθηκε στο Βόλο το 1993 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.

Έχει συνεργαστεί με τις ομάδες ΑΕ Βόλου-Διμηνίου , Αγία Παρασκευή και ΑΟ ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ Τρικάλων για προπόνηση σε παιδιά ηλικίας 8-10 ετών ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ ΑΜΠΕΛΙΑΣ Φαρσάλων .

Την περασμένη χρονιά ήταν προπονητής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας στην Αθήνα.

Συγκέντρωση στα γραφεία την Τρίτη 10/9 και ώρα 19.00

Σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου , Λαχανά 38 , 1ος όροφος , στα Παλαιά του Βόλου καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ17 προκειμένου να γνωριστούν με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας dr. Ζήση Παπανικολάου και τον προπονητή Μαργαρίτη Καλαϊτζή στην οποία μπορούν να παρευρεθούν και όσοι εκ των γονέων επιθυμούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση